Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak PŘESNĚ získat tričko se zdejším logem?

Od: quentos® odpovědí: 4 změna:

Budu teď za blbce, ale NIKDE jsem to nenašel. Všude píší - běžte na stránku svého profilu a tam si ho objednejte. Ale JAK? Nikde na stránce mého profilu není žádné tlačítko "objednat" nebo podobně. Podmínky splněny mám. Logicky mi z toho vychází napsat adminovi, ale ohledně tohoto zas píší, že admin se kontaktuje pouze "se záležitostmi ohledně provozu serveru apod.". Poradí někdo přesný postup? Dík.

Dále bych se chtěl zeptat - v odpovědi na obdobnou otázku před několika lety se psalo, že jsou k dispozici jen dámská. Došlo od té doby ke změně? A kde specifikuju svou velikost atd.? Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zde: poradte.cz/...
Je potřeba mít 55 ohodnocenych odpovědí.
hodnocení

Aha, tedy obě podmínky "55 dobrých odpovědí" a "100 odpovědí" musejí být splněny zároveň?

Tam to mají napsané tak, že člověk neví, jestli si má mezi ty dvě podmínky v duchu vložit "a", nebo "nebo". Dík.

ben®

Dobrý den, musíte splnit obě podmínky a potom se Vám tam ukáže tlačítko Chci tričko!

Po odklepnutí je tam další popis a návod + vyplnění údajů pro zaslání. Zdravím!

doplněno 02.12.15 13:39:

Nemáte zač. Ještě musíte chvilku počkat a tričko bude potom na léto . A prý jsou to trička kvalitní a slušivá, ale já jsem o tričko ještě ani nežádal, tak to nemohu potvrdit.

hodnocení

OK, díky. Jak jsem říkal, mají to tak nepřesně napsané, že jeden neví, jestli stačí splnit jednu z obou podmínek, nebo obě. Teď už je mi to jasné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]