Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
heleďte, tak mě napadla taková myšlenka. Byl tu někdy v minulosti nějaký pořádaný sraz uživatelů Poraďte.cz? Často přemýšlím, jak asi každý z Vás vypadá. Podle příspěvků, nebo třeba i podle ikonky u jména si člověk představuje ledacos, ale co takhle naživo? Neuvažovali jste někdy někdo o tom? Vím asi, že je to nereálné, ale bylo by zajímavé zjistit, kdo se skrývá pod příspěvky
S pooooozdravem:
Někteří se nepotřebují schovávat za anonymním jménem a ikonou, jen těch druhých bude více. A rozhodně se sejít nikdy nebudou chtít. já si někdy říkám že je to jen a jen dobře. Aspoň ten daný rádce v mé představě může zůstat takový, jakého si představuji. Ale jsou tu i lidi, které bych rád poznal osobně. A někteří už tu ani vlastně nejsou.
Deset rádců? Tak to je opravdu úspěch. Ikdyž i na to mám svůj názor, jak se to promítlo v budoucnu.
Věřím, že toto je docela technicky složitý problém. Protože přesně, každý má jinak volný čas, a zase naše Republika není tak malá. ono je to od někud někam kolikrát blíž z Prahy do Alp, než do Beskyd (což je škoda, ale je to tak). Z Brna je blíž do Vídně než do prahy. Pro sraz mohu nabídnout naší hospodu poblíž Prahy (směrem na Karlštejn). Kapacita cca 80 - 100 míst. Jednou to třeba dopadne. Chce to jen trochu politické vůle. Já jsem pro.
Snad jen regionálně, i když u zde s problémy. Na druhou stranu, neexistuje nejde. Třeba čtvrtletně, po krajích, putovní setkání?
1. Q kraj A, 2Q, kraj B atd.. kdo chce, přijede třeba do sousedního kraje..
Poznala jsem naživo zatím 2 rádce poradny. V obojím případě to bylo prima. Loni v Řecku jsem mohla potkat třetího. Moc jsem se na setkání těšila, bohužel, měli jsme několikahodinové zpoždění a můj poradnový kamarád mi mezitím uletěl. Opravdu, ve stejný den, co my měli příjezd, on měl už konec dovolené a odlet. Mrzelo mě to moc, ale nedalo se nic dělat.
Setkání bych se zúčastnila ráda, je tady dost lidiček, které bych chtěla poznat naživo. Bohužel, vzhledem k mé dočasné invaliditě, by to muselo být poblíž, snad nejlíp v Pardubicích.
Ovšem Brňáci by chtěli v Brně, Ostraváci v Ostravě, Plzeňáci v Plzni...atd. Proto si myslím, že se asi nedohodneme. Já bych s tou nohou nejela ani do Prahy, navíc se tam vůbec nevyznám.
A teď - babo raď! Jaga.
Blízko Pardubic jsou Holice, a v nich docela ucházející kemp Hluboký. Stejně tak na druhou stranu od Holic je kemp Horní Jelení. Oba docela ujdou. Na hlubokým je rybník brčálník, v Horním Jelení je koupaliště. Hospoda je lepší na Hlubokým, chatky jsou lepší v Horním Jelení. Kdyby to bylo někdy v červnu, před sezónou...
Babo,Jago, paní kolegyně,
kdysi jsem v Pardubicích organizoval srazy přátelů vysílaček CB. Začalo to asi 10-15 lidí, nárazové setkání, až to vyvrcholilo setkáváním každý týden 80-120 lidmi. Již jen prostor, kde se sejdeme byl problém. Vzpomínám s radostí na všechna setkání, dokonce i s výjezdy do okolních měst.
Pro Jentak: V Jelení to až tak neznám, ale v Holicích mám provdanou dceru, takže "Hlubák" mám hodněkrát obchozený kolem dokola. Dcera se dokonce zná s majiteli kempu /pokud se zase něco nevyměnilo, je to asi 2 roky, co jsme s nimi poseděli./ Tam je to hezké, příroda, klid...
Stejně tak je autokemp Buňkov ve Břehách u Přelouče. Kdo má rád koníky, neměl by to daleko podívat se do Kladrub do hřebčína. /asi 7 km ze Břehů/. A nebo by padala v úvahu snad ještě Seč, ale pokud by šlo někomu o koupání, je tam hóódně studená voda a to i v největších vedrech /skalnaté podloží/. Jaga.
Zajímavá otázka. Problém ale je nejspíše v tom, že lidi jsou zde z různých koutů republiky. Já jsem například časově celkem flexibilním, ale všude s sebou tahám malé dítě, jelikož mi ho nemá kdo pohlídat. Takže nakonec jsem nejraději doma. Pokud by ale sraz byl někde blízko mého bydliště... proč ne?
Já vím, že je to asi nereálné. Je mi jasné, že Brňáci nebudou jezdit na Sever a naopak. Ale ta představa setkání je fajn. I když ono je to třeba jako rande s holkou. Kdysi dávno jsem si psal s jednou dívčinou, vše bylo fajn, člověk si jí nějak představoval a vybásnil. Pak jsme shodně navrhli setkání no a přišlo zklamání
"samuraj", někteří, jsou tady dlouho, jiní odešli, ale s některými si píšeme mejlíkem, známe se z fotek, probíráme děti, vnoučátka a zvířátka, ti mladší pošlou i svatební foto, pochlubí se diplomem, dovolenou. No je to hezký. Ale každý máme jiný věk, jiné povinnosti, jiné zdravotní problémy. Srazy jsou pro ty mladší, aktivnější. Myslím, že na mně není nic k vidění, jsem v důchodu, mám svůj věk, tak naco se vystavovat riziku cesty a zdraví, jsem raději už doma a na zahrádce. Někam dál vždy s jen s dětmi nebo k dětem, aby se v případě nouze o člověka postarali. Tak jsem Vás asi nepotěšila, ale Vy to nevzdávejte.
poznávacímu setkání jsem se nikdy nebránil. Bydlím na nejpěknějším konci ČR, kam pražáci jezdí za exotikou a v případě zájmu bych nějaký ten sklípek mohl zamluvit. Zde problém není. Horší problém je ten, že věčně bývám věčně někde v tahu a ani sám sobě nemůžu slíbit, že se takové akce zúčastním.
Ahoj ,srazy jsou fajn.Jezdíval jsem na srazy z chatu.Ale tady jsou pro mě tak chytří rádci,že bych si připadal na srazu jaksi méněceně.Něco jiného by bylo seznamování s rádkyněmy na srazu...minda aj.
Jsem z Havířova.
ahoj všichni , srazy mám ráda od konce základky jsme se setkávali každých pět let , ale po úmrtí 3 členů jsme čas zkrátili na dva roky.Bohužel je nás čím dál méně, někdo je marod , kdosi už není a jsou tací kterým se nechce , nic jim to neříká.tento rok to bude v červnu tak se uvidíme , doufejme i poznáme a život pujde dál.Ze střední se po nevydařeném pokusu nescházíme. Není to tak zábavné jako se základkou. Devět let je období dítěte od první třídy do téměř dospělosti Myslím že to bude dost problematické se sejít a vymyslet místo vyhovujíce všem.Já jsem ze severu z překrásného města obklopeného kopci, lesy a vůbec nádhernou přírodou z Liberce. Je málokdo kdo v našem městě nebyl, nebo aspon něprojížděl.Přeji všem hezké jarní dny a dobrou náladu. Korina
Jo Sedmihorky tam je hezky a celý Český Ráj je perfektní, když je sluníčko je hezky všude mimochodem.
Do Sedmihorek to nemám z Jablonce daleko. A je tam kemp s chatičkama. Určitě by se dala najít i hospůdka, kam by jste se vešli. Myslím, že u hlavní silnice, přímo na odbočce ke kempu, něco existuje. Já se bohužel nezúčastním. Od jara do podzimu jezdíme po burzách a trzích. A dost těžko se setkání trefí do nějakého volna. Tak si to užijte, ať se sejdete tam, nebo tam.
Halo rádci. Já jsem tu taky. Hlásím se k méněcenným. Setkání se mi zamlouvá i když , kdysi určitě, dnes snad bych měl trému z tak chytrých lidí, ale ukázat bych se troufnul. Za všechno může několikaletá praxe recepčního,průvodce a barmana v jednom. Jsem z jihu Čech, ale myslím, že bych mohl dojet kamkoli. Tak navrhujte.
Tak to píši naposled - z 8000 členů nejde o domluvě ,ale určíte 3 srazy třeba po 3 měsících dopředu a každý v jiné části republiky a
uvidíte -
v HRČS je registrováno jen 500 členů a mají sraz 4 x za rok a účast je vždy velká , a tady to může být stejné .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.