Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci nalézt osoby v příbuzenském vztahu

Od: krajickova odpovědí: 5 změna:

Ráda bych našla jakéhokoliv příbuzného nebo potomka mého biologického otce pana Františka Drábka, narozeného 25.12.1927 v Rokytnici nad Rokytkou, okres Třebíč. Adresa posledního bydliště byla Hrob - část Verneřice č.p. 59, okres Teplice. Otec již zemřel, ale hledám kohokoliv z příbuzných

Hledá vlastní dcera pana Františka Drábka: Dana Novotná - rozená Dršková, datum narození 13.4.1954.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

beri49*
hodnocení

0x

Asi budete muset navšívit příslušnou matriku, kde Vám lecos napoví- za poplatek.

hodnocení

0x
Zaregistrujte se prosím zde.
Napíši Vám posléze do vnitřní pošty :)

paspulka*
hodnocení

0x

A co uveřejnit inzerát do Teplického deníku?Nevím,zda Vás jen tak na matrice budou informovat.Hledala jsem někoho a odmítli mě z důvodu nového zákona o mlčenlivosti.

chatarka
hodnocení

0x

Zadejte Chybíš mi.Tam pak všechny Drábky na Spolužácích nebo podle ŽL.. Objeví se Vám města, kde hledat.

ctenar*

Z KdeJsme.cz:

doplněno 20.04.16 05:16:

V okr. Třebíč podle těch stránek žije ještě pořád 6 Drábků, to jsou 2 celé větve od dědy po vnuka. Že by nikdo z nich nic nevědel?

Chci nalézt osoby v příbuzenském vztahu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]