Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jel jsem do Japonska a našel tam obrosvského pavouka, již mrtvého. chtěl jsem si ho vzít domů a taky vzal. Ale chci si ho zachovat - totiž zalít. Myslím tak, aby vypadal jako hmyz zalitý v jantaru... Do čeho ho mám zalít? Není dobrý nápad, roztavit třeba plastovou lahev a zalít ho do výsledné hmoty? Za každou radu budu moc vděčný. Děkuji, David.
Ano, děkuji za radu. Mohu se zeptat, zda ten dentakryl je po zaschnutí průhledný? Chci totiž, aby ten pavouk šel dobře vidět.
S dentakrylem jsem pracoval často.Jen je potřeba použít pryskyřici čirou,bez plnidla.Často se používá dentakryl pro zubařské účely,ten je smíchán s plnidlem a dobarvuje se.Čirý sestává z bílého prášku - předpolymeru s iniciátorem a monomerem,který je čirá kapalina.Oba se smíchají v přesném poměru,důkladně zamíchají a vlejí do formičky s předmětem,který chceme zalít.Během několika minut je hotovo.Je potřeba spočítat objem formy a namíchat pryskyřice dostatek.Dolít to už nejde.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.