Nejste přihlášen/a.
Ne že bych klidně nespala, to zase jo, ale jak to je? Mám 372 bodů a jsem Děkan. Proč nejsem Rektor, na kterého je třeba nejméně 220 bodů? Jen dotaz, aby řeč nestála, ne žádost o nápravu.:D
Babčo,není to náhodou tím, že se hodně vykecáváš ? Já mám dojem, že nejde jen o body, ale o poměr celkových odpovědí k těm ohodnoceným. Ale jelikož i mě je tohle tak nějak jedno, tak sama nevím
. A zase jen vykecávám
. Přeji Ti hezký den, ať už jsi Děkanka, Rektorka nebo Prezidentka
. Ahoj Sebodka
A jdu se rychle podívat, cože to vlastně jsem já :D
bábinko, klikni si na Registrace - hodnosti
15%
až přeskočíš 22%, budeš rektor... zřejmě i tím admin určitým způsobem reguluje množství příspěvků...
kdo málo "pindá" má lepší procenta...
A co šlechtické tituly? A místo bodů vlastní měnu, s vyobrazením krále Admina? (No jo, to je to vykecávání.)
doplněno 06.01.13 12:01:Hope, to víš, člověk se někdy potřebuje vykecat a já rubriky neřeším.
Nehodnotí, ale roste počet odpovědí a tím klesají procenta. Ha!
Tak je pro mě novina. I když je to zrovna v této podrubrice (Přání na admina) logické.
Předpokládám, že to ale neplatí pro celou rubriku "Vzkazy, přání, stížnosti.
doplněno 06.01.13 12:42:A tak to jo. A já si vždycky při odeslání odpovědi do volné diskuze říkal, ' tak a teď si zase snižuju procenta' :D
Tak dík za vysvětlení.
Mně by se líbilo na Poradně pro dámy založit titul "ministryně obrany". Pak bychom mohly mezi sebou soutěžit, kolik dní ve funkci která vydrží a koho všeho přitom odstraní. Prostě něco jako při člověče, nezlob se. Jet přes mrtvoly a cestou vyhazovat všechny nepohodlné figurky. A občas pohrozit odchodem z Poradny - třeba do 10 1. 2013.
Vítězka by obdržela od admina tričko s obrázkem paní Peakeaeové. /Kdybych to napsala foneticky, asi by mě blokli, co? Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.