Nejste přihlášen/a.
Arovi gratulujuuuu
Jen trochu soukromě, něco Arovi pošeptám.
//// Are - pozor na Sebod.
Tady gratuluje, má radost, ale o kousek vedle shání striptéra. Tak dej bacha, až budeš z gratulací naměkko, aby nepřišlo to druhé. Víš jak. Nechala jsem Tě předběhnout, tak teď bys pro mě mohl taky něco udělat. Ale nech si to pro sebe.
///
našel jsem tuhle starou otázku a musel využít příležitosti k blahopřání ARovi k 3. letému výročí ![]()
sice 2 roky stará, ale všichni gratulanti se drží... nikdo registraci neopustil ![]()
Claymane, díky za osvěžení paměti, připojuji se ke gratulacím, tehdá mi to nějak uniklo... ![]()
Takže Are, vzhůru do dalších let na poradně! ![]()
![]()
Pánové děkuji, ani jsem si nevšiml že to budou tři roky. Shodou okolností jsem se po 1/2 ročním pauzírování vrátil. Snad se vrátí i Axus.
já si říkal, že jsem tě tu dlouho neviděl, ale kouknul jsem to statistiky a bylo to aktuální
Axus tady je už dávno, zatím v ilegalitě, nevím proč... ![]()
Tak Axus je tu ilegálně, to je ,ale pacholek. Já jsem tedy taky občas "zhřešil" a dal jsem nějakou tu odpověď, ale nijak moc ilegálně prostě jen jako aroff.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.