Nejste přihlášen/a.
Arovi gratulujuuuu
Jen trochu soukromě, něco Arovi pošeptám.
//// Are - pozor na Sebod. Tady gratuluje, má radost, ale o kousek vedle shání striptéra. Tak dej bacha, až budeš z gratulací naměkko, aby nepřišlo to druhé. Víš jak. Nechala jsem Tě předběhnout, tak teď bys pro mě mohl taky něco udělat. Ale nech si to pro sebe.
///
našel jsem tuhle starou otázku a musel využít příležitosti k blahopřání ARovi k 3. letému výročí
sice 2 roky stará, ale všichni gratulanti se drží... nikdo registraci neopustil
Claymane, díky za osvěžení paměti, připojuji se ke gratulacím, tehdá mi to nějak uniklo...
Takže Are, vzhůru do dalších let na poradně!
Pánové děkuji, ani jsem si nevšiml že to budou tři roky. Shodou okolností jsem se po 1/2 ročním pauzírování vrátil. Snad se vrátí i Axus.
já si říkal, že jsem tě tu dlouho neviděl, ale kouknul jsem to statistiky a bylo to aktuální Axus tady je už dávno, zatím v ilegalitě, nevím proč...
Tak Axus je tu ilegálně, to je ,ale pacholek. Já jsem tedy taky občas "zhřešil" a dal jsem nějakou tu odpověď, ale nijak moc ilegálně prostě jen jako aroff.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.