Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém si po sobě přečíst

Od: jirbar* odpovědí: 33 změna:

Je problém si po sobě přečíst napsané než ťuknu na "Odeslat"Třeba toto

poradte.cz/...

Zvlště to "jestly"je pikantní

33 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

binka*
hodnocení

0x

Pro někoho zřejmě ano ...*smich*

doplněno 09.09.10 18:23:

Mimochodem - co je to "zvlště"? Také jste měl problém? *haha*

jirbar*
hodnocení

Stane se a to jsem četl. Nebudu tvrdit, že jsem Vás chtěl vyprovokovat.(Prostě klávesa nezafungovala) Především jsem měl ale na mysli, alespoň název příspěvku a to je snad ta první věta.

sebod*
09.09.10 19:16

Binko *palec*.

georges*
hodnocení

0x

Máte naprostou pravdu, je fakt neuvěřitelné, co někteří přispěvatelé vyplodí. Mě od začátku, co jsem na tyto stránky začal chodit, některý dotazy či odpovědi na ně, rvou oči. A to jste vybral ještě vcelku slušnou ukázku, tam to zas tak hrozný není. Ono se dá pochopit, že se jeden na klávesnici (nebo jedna - aby to bylo genderově správně) uťukne o písmeno vedle. Ale z některých příspěvků se dá těžko vyčíst na co se tazatel ptal. V těch horších případech člověk neví ani v jaký je to řeči.

On tenhle problém asi začíná už na 1. stupni ZŠ, kde se děcka učí číst a psát. Představte si, že mi tuhle při diktátě všichni napsali ve slově p.ča tvrdý y! *zed*

binka*

Ježíši kriste , co jste jim to diktoval?!*ee*

jirbar*
hodnocení

Proč by musel diktovat. Třeba žáci psali slohové cvičení a je již skoro jisté, že prvňáci mají již anatomické znalosti, byť pravopisem nevládnou.

lidka*

Binko, neděste se, georges je asi pěkný vtipálek! *tuc*

buss
hodnocení

0x

A k čemu, když to někomu nic neříká?

hop®
hodnocení

0x

Po nedávném dialogu s jedním tazatelem jsem usoudil, že 90% lidí, kteří zde kladou dotazy, mají papír na to, že trpí dyslexií. Dříve se tomu říkalo obecní či třídní blbec... *nevi*

georges*

A bohužel z téhle garnitury lidí se - po dosažení 18 let - stává voličská základná ČSSD a její hard verze - KSČ.

jirbar*
hodnocení

Jenže je taky problém, že ti vyčůranější bývalí členové KSČ, utekli pod křídla ODS. A co jich tam je.

pt®

Jirbar, vím, že Vás stále něco na politice štve, chodíte kolem horké kaše. Proč nejste víc konkrétní? Vždyť bývalí členové KSČ neutekli jen do ODS, ale jsou skoro ve všech partaích, to Vás štvou jen ti, co jsou v ODS? Nekazte si náladu, s tím nic nenaděláte. PT /stařenka/

jirbar*
hodnocení

Především théma nastolil "georges" a fakta můžete číst níže.

pt®

Jirbar, prožil jste ledacos, ale nevrátíte ani den. Nenechte se užírat, život je krátký. On si každý na svý dojde, i ti co vám ukřivdili, třeba se to ani nedovíte, ale dojde na ně. Užívejte přírody, zatím jsou ještě pěkné dny, tak jeďte někam na výlet, ať přijdete na jiné myšlenky. Moc bych Vám to přála. PT /stařenka/

jirbar*
hodnocení

To všechno beru, ale ctím jedno heslo. "Kdyby všichni rozumní ustoupili, tak blbci a grázlové ovládnou svět". Takže si žít, užívat, nezapomenout, v pravou dobu to připomenout a jednat.

georges*

Souhlasím, hodně. Aspoň desetina toho, co jich je v ČSSD. Ne-li míň.

PS:. Že by potrefená husa?

jirbar*
hodnocení

Vůbec ne. Bohužel mám jednu životní zkušenost. Komunisti dědovi sebrali zemědělskou usedlost, přesto něco málo zaplatili. Otci sebrali živnost, přesto něco málo zaplatili.

Zbytek sebrala ta dnešní garnitura.

V roce 1989 jsem na základě pravomocného rozsudku vyplatil bývalce polovinu domu. V roce 2002 se v tom soud začal z jistých důvodů"hrabat" znova a zjistil, že cena domu je vyšší a já platil znova. Že je potřeba, aby se moje platba z roku 1989 valorizovala to soud neuznal.

Soudil to bývalý komunista na KS v Hradci Králové a prospěch šel taky bývalé komunistce a také soudkyni. Navíc že měla dalšího manžela evidovaného v seznamech STB to nevadí k výkonu soudcovské funkce. Co je doma to se počítá.

Stačí?! Taky si stačí vzpomenout, že tito soudci byli do funkcí zavedeni za vlády ODS a navíc byla to vláda ODS, která jim zajistila neodvolatelnost.

doplněno 09.09.10 20:44:

A jen tak pro pořádek. Již v roce 1989 se vycházelo z ceny tržní, nikoliv odhadní. Stavba byla totiž na klíč, takže byla faktura a navíc postavena v místě, které později stanovenou tržní cenu dokonce snižovalo.

hop®
hodnocení

0x

Jděte už na xxx s tou pitomou politikou, spletli jste si téma! *cert**bzum*

... a taková to byla krásná debata o češtině... *plac*

doplněno 09.09.10 20:53:

... a pokud si všímáte některých georgesových reakcí, netuším, že vás tato osoba může nějak psychicky rozhodit...

pt®

Hopíku, nečerti se a klidně nás začni opravovat. ;) Někdy ve fofru taky ledacos zapomenu, tak mně klidně na chybu upozorni, já to jen přivítám. PT /stařenka/

hop®

Opravovat klidně budu, ale pouze debaty rozumné! Nesmyslné debaty o politice a ještě k tomu ve vláknu, které řešilo český jazyk, nebudu ani číst, natožpak opravovat! *cert*;)

pt®

Hopíku, nebuď uražený, jako malý kluk, někdy je potřeba trošku vybočit a pak se opět vrátit.*bum* Vím, že češtinu ovládáš, tak nám to dej sežrat a opravuj, ale netrucuj, tak pa. PT /stařenka/

hop®

Ale PT, já přece netrucuju! I nadále se (jak sama vidíš) zúčastňuji různých debat na jakékoliv rozumné téma! Ale, fakt mne nenuť číst, natožpak opravovat politické bláboly ostatních lidí. A na této poradně opravdu jde o bláboly, protože se díky těm kecům pouze někdo destruktivně pohádá a nase*e a lautr nic se tím nezmění. A s konstruktivní hádkou tohle nemá nic společného. To radši budu Vlčákovi vyvětlovat základy elektriky nebo komukoliv jiného cokoliv, o čemž něco vím. A vzhledem k tomu, že jsem těžce předsametovorevoluční ročník, také bych k tomu měl co říct, a také bych se dokázal zbytečně naštvat. Ale jedna životní moudrost praví, že "rozčilovati se znamená kaziti si zdarví pro blbost druhých", rád se touto moudrostí v rámci možností řídím, a proto se budu snažit politické bláboly totálně ignorovat! *nevi**tanec**pivo**uspech*

Jasné? ;)*uf*

pravdomluvny*

Absolutní souhlas s hop. Někdy ty diskuse tady už připomínají Aktuálně.cz

pepane*

Hope souhlas.*placni*

georges*

Omlouvám za odbočení k politice, netušil jsem že se to rozvine až tak, to jsem fakt nechtěl. Prostě si občas musím rýpnout. Já už asi jinej nebudu, ale občas to jinak nejde. Vám se, Jirbare, taky omlouvám, máte špatný zkušenosti s uváděnou stranou (já taky, ale ne až takový, proti Vám bezvýznamný), mohl bych nějak reagovat na Váš předchozí příspěvek, ale to už bychom opravdu šli daleko od tématu.

hop®

Tak si spolu založte ve volné diskuzi téma "Politické hašteření", já tam už kvůli názvu nepolezu (možná vynechá i někdo další), a budete mít klid, tam si můžete třeba trhat občanky. Dík!

Georges: Omluva se přijímá, ale příště, prosím, netahat politiku do rozumné debaty, O.K.? Dík! ;)

georges*

Ale já jsem fakt netušil, že se to rozvine takhle. Jen jsem trošičku rýpnul, ale netušil jsem že zrovna do vosího hnízda. No, spíš do sršního.

hop®

No jo, no, občas se to stane, občas někdo funguje jak dobrá motorka - chytne na první našlápnutí... *smich*

jabraka*

A hned je povídání o něčem jiném,co nesouvisí s tím,kdo byl a nebyl u komunistů.Pokud prodám dům,nebo jinou nemovitost,mám k dispozici cenu odhadní(soudní odhad) a smluvní-tedy tržní.Pro účely daně se počítá vždy ta vyšší.Takže když podáš daňové přiznání na odhad,kde si myslíš,že ušetříš,tak se nemůžeš divit,že ti pošlou doplatek.Takový je zákon,na tom nic nezměníš.

JABRAKA

doplněno 10.09.10 08:23:

Nevím,proč se můj příspěvek zobrazuje až dole,když jsem odpovídal na dům JIRBARA.

JB

hodnocení

0x

Čeština na diskuzních fórech je téma hodné nejmíň diplomové práce. Já sám dle aktuální nálady osciluji mezi znechucením nad tím, že dotyčný dotazující se ani trošku nenamáhá napsat svůj dotaz česky, když už požaduje po jiných, aby odpovídali - tedy dali si práci s odpovědí, která by měla dát i nějaké informace. Druhou reakcí (při dobrém rozpoložení) je bližší průzkum písmenek tvářících se jako dotaz - je to vůbec česky? Není to nějaký severský jazyk - finština? Co to asi tak chtěl dotyčný sdělit před tím, než to zašifroval?

patronka*
hodnocení

0x

janejvicmilujiodpovediladislavatikalamožnajsouzajimavealenedokazujevylustitneznadiakritikuinterpunkcianivelkapismena.

jirbar*
hodnocení

Tak tohle ještě přečtu. Jo Laďa Tikal to je expert na všechno. Češtinu by snad mohl i vyučovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]