Nejste přihlášen/a.
Ahoj založila jsem skupinu ... ale newíme co zpívat ... najde se tu někdo milý kdo mi pomůže?plsky
budu vám moc vděčná
To je hrozně široký pojem. Nějak zúžit by to nešlo? Ono dají se složit zamilované texty, protestsongy, cokoli. Dávno tomu , kluci z party měli taky skupinu. Kukavuz. První a hodně slavná písnička byla - nepamatuju si to tak moc, ale přibližně. "Ještě spím, ráno spím a něco mě budí. Já chci spát, já chci spát a něco tu prudí. Bouchá to vrčí to co je to? Kukavůz, kukavůz, kukavůz.."
I like it!
Ještě spím, ráno spím a něco mě budí. Já chci spát, já chci spát a něco tu prudí. Bouchá to vrčí to co je to? Kukavůz, kukavůz, kukavůz.
Chtěla bych ten song slyšet!
:D To byl mazec tenkrát, první punková kapela, vzniknuvší ve staré "bouračce". Lepší jak Sex Pistols.
Vzhledem k tomu, že dotaz položila princeznahiphopu, tak je to jasný, né? Apropo, co je to hiphop? Přidám taky do placu text úletu z mládí : 1.2.a 3. sloka: Dám hlavu do krupice, strčím hlavu do krupice. - opakovat asi tak 20x. Ref.: Motor, motor, já jsem starej notor. Solo kytara. Ref. Konec. Rytmus cca. 220bpm. Co skladba, to jedny paličky v hajzlu. No nic, to je mimo diskusy. Každý styl má svoje a hip - hopu opravdu nerozumím, neporadím.
Tak jdem pokračovat ne? :D
Ještě spím, ráno spím a něco mě budí. Já chci spát, já chci spát a něco tu prudí. Bouchá to vrčí to co je to? Kukavůz, kukavůz, kukavůz.."
Dám hlavu do krupice, strčím hlavu do krupice.
Motor, motor, já jsem starej notor.
A teď mám v mí palici, super hrubou krupici.
Jsem asi fakt notor, zas nefachčí mi motor. Kukavůz, kukavůz, ten bude mít dneska sklůůůůz.
Ráno jedu autobusem odpoledne vlakem, večer zase trolejbusem a domů jedu trackem a to všechno proto, že vlastní nádrže načůral jsem... no vida.. asi taky budu hopík co nemá rád popík.. založíme kapelu a po oslavě si namelu..No kurně ve mě se hnulo básnický střeve, ač na písně já byl vždycky dřevo... Nechcete mě do kapely? Právě jsem se naučil rýmovat
Sedím, kouřím, do displeje vejrám.
Nevařím, neperu, svýho muže tejrám.
Ref. Do ráje je to jen pár stop,
dala jsem se na hip hop.
A bude teprv legrace,
až nepůjdu do práce.
Teď hip hope moji duši zdob,
už nebudu jako ty i vy, jako snob.
Ref. Do ráje je to jen pár stop,
dala jsem se na hip hop.
A až půjdete večer spát,
tak já teprv začnu hrát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.