Nejste přihlášen/a.
Hledám svého otce : Václav Krejčí,nar.: 22.5.1935 v Praze. Kdysi bytem Řepská 400,Praha 6 - Řepy. Vyučen automechanik. Kdysi pracoval jako hasič v Mototechně Stodůlky,Praha 5.
Hledám jej ohledně zdravotního stavu! Potřebuji nutně informace.
Pomůže mi někdo? Předem díky.
Napište mi do pošty jeho celé RČ. Mám přístup do poměrně hodně databází, třeba Vám pomohu. Budu si chtít ale nějak ověřit, že jste jeho potomek... to ale a, pokud jej najdu.
Děkuji!
Svého otce neznám.Rodiče se rozvedli když mi byl cca 1 rok. Vím o něm dost málo. Pár fotek a pár zmínek od matky.(Nosil brýle,stejně jako já.) Nikdy o něm nemluvila.Byl alkoholik.
Mám poze informace ze svého R.L. Jeho matka byla svobodná matka - Josefa Krejčová. On, jak jsem již psala v dotaze,se narodil 22.5.1935 v Praze. Kdysi žil v suteréním bytě v Praze 6-Ruzyni,Řepská 400. Odtud se přestěhoval -? Byl vyučen automechanikem. Dle info.-odesílaných alimentů vím,že kdysi pracoval v Mototechně - Stodůlky,jako hasič. Jeho manželkou byla cca do r.1967 Anna ,roz.:Ondrušiková (24.4.1935) Sinteu,Rumunsko. Já jsem se narodila 7.6.1966 v Praze,Motole.Jako manželé, bydleli v Hostivicích u Prahy.
Nevím jak víc mohu prokázat,že jsem skutečně jeho dcera. Matka už před léty svůj oddací list zničila.(Nechtěla aby jí ho cokoli připomínalo.) Takže jediné,co mám je jen můj rodný list a nic víc.
Ještě jednou děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.