Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč reklamu na papricka.cz pozicují přes JS?

Od: kurnick odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

toto je spíš dotaz na tvůrce tohoto webu, ale může se zde strhnout polemika.

Zajímá mě, proč reklamní baner konkrétně div s id banner-skyscraper je pozicován pomocí javascriptu, když to krom jednoduchého efektu nese spíš protivné trhání v případě, že se vám zrovna PC zaobírá nějakou další činností. Nestačilo by bohatě dát position: fixed a top:0? Účel by to splnilo stejně, jen by nedocházelo k onomu frustrujícímu sekanému pohybu u PC, kde není zrovna HW konfigurace v alespoň průměrných dnešních hodnotách herních strojů :)

Nebo je to snad záměr autora, ono sekání? Má mě to upotat víc, než je fakt, že mi výraznou část stránky blokuje červený pruh s bílým textem?

To by mě docela zajímalo, neví někdo proč tomu tak je?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Z jineho "osobniho" soudku.

Safari v iphone, opera v iphone...nic se nikdy nezobrazilo...

Opera na pcWin7 na linuxu posledni verze stale jsem to nevidel nikde behat...ptam se jsem snad vyvoleny *smich* nebo co?

Typuji ze to admin nekde vyhrab a mel hotovo...

kurnick
hodnocení

Faktem je, že hned co sem to dopsal, odeslal a obnovila se stránka, tak se po banneru slehla zem. Asi Murphyho zákon :D Takže teď je ten dotaz zcesný, ale mám udělaný screen, tak to sem zkusím hodit :)

Proč reklamu na papricka.cz pozicují přes JS?

hodnocení

0x

banner se každému ukáže 7x a po týdnu ještě 7x, pak již nikde více, pro Vás tedy tento "problém" skončil ;)

mez výraznosti je dle rozlišení každého, na NB to může být ohromný kousek, na běžném 22" monitoru je cosi malého v rohu a dokonce mimo rámec Poradte.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]