Nejste přihlášen/a.
Je možné získat adresu nebo spojení na výše uvedenou léčitelku? Nevím v které části Prahy bydlí, Chci zachovat anonymitu.
Já Vám poradím, pokud se necítíte zdráv, tak jděte k lékaři a ne k léčiteli. Už se to zde rozebíralo vícekrát. Chápu, že tonoucí se stébla chytá, ale stéblo Vás neudrží nad vodou, ale utopíte se. (to jen takový příklad).
Jde opravdu o léčitelku, nemyslíte tu velmi dobrou sportovní lékařku a ortopédku, která léčí i alternativně?
Má se jednat o léčitelku, která není nikde zaregistrovaná, takže neznám žádné údaje o ní, jak jsou s ní spokojeni její zakazníci
I já bych radila dát přednost lékaři.
Pokud jste rozhodnut pro léčitelku, pak jen takovou,
o níž není problém sehnat informace.
To je to o co se mi jedná, že se mi nedaří o ní dostat jakékoliv informace, Zřejmě není registrována mezi léčiteli. Takže to bude obtížné také pro vás
Zdá se, že jsem se nevyjádřila jednoznačně:
Nedají-li se o komkoliv sehnat žádné informace,
byla bych opatrná. Jděte radši k lékaři.
Nevím, proč hledáte alternativu léčitele místo lékaře. Komu není rady, tomu není pomoci. K léčiteli bych já osobně nikdy nešla, nejsou to odborníci, ale inkasují peníze. Když něco zanedbáte na jejich popud, nenesou zodpovědnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.