Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Léčitelka paní Nagyová

Od: pagac17* odpovědí: 8 změna:

Je možné získat adresu nebo spojení na výše uvedenou léčitelku? Nevím v které části Prahy bydlí, Chci zachovat anonymitu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Já Vám poradím, pokud se necítíte zdráv, tak jděte k lékaři a ne k léčiteli. Už se to zde rozebíralo vícekrát. Chápu, že tonoucí se stébla chytá, ale stéblo Vás neudrží nad vodou, ale utopíte se. (to jen takový příklad).

hodnocení

0x

Jde opravdu o léčitelku, nemyslíte tu velmi dobrou sportovní lékařku a ortopédku, která léčí i alternativně?

pagac17*
hodnocení

Má se jednat o léčitelku, která není nikde zaregistrovaná, takže neznám žádné údaje o ní, jak jsou s ní spokojeni její zakazníci

iz*

I já bych radila dát přednost lékaři.

Pokud jste rozhodnut pro léčitelku, pak jen takovou,

o níž není problém sehnat informace.

pagac17*
hodnocení

To je to o co se mi jedná, že se mi nedaří o ní dostat jakékoliv informace, Zřejmě není registrována mezi léčiteli. Takže to bude obtížné také pro vás

iz*

Zdá se, že jsem se nevyjádřila jednoznačně:

Nedají-li se o komkoliv sehnat žádné informace,

byla bych opatrná. Jděte radši k lékaři.

pt®

Nevím, proč hledáte alternativu léčitele místo lékaře. Komu není rady, tomu není pomoci. K léčiteli bych já osobně nikdy nešla, nejsou to odborníci, ale inkasují peníze. Když něco zanedbáte na jejich popud, nenesou zodpovědnost.

hodnocení

0x

Dej si pozor, převážná většina jsou šarlatáni, kteří zneužívají lidské touhy po zdraví a jestli někde čteš dobré reference, věř, že si to v řadě případů píší samil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]