Nejste přihlášen/a.
- proč můžu hodnotit pouze 3 odpovědi, když vidím správných třeba 10 ! - není to s prominutím trochu "na hlavu?"
- a co když tu "správnější" odpověď objevím později, po opětovném otevření otázky? - Měla bych mít možnost vybrat si, které odpovědi považuju za "lepší" - tedy - pokud platí limit tří povolených hodnocení - měla bych mít možnost nějaké ohodnocení odvolat, abych se do tohoto limitu vešla, ne? Proto mi toto pravidlo nepřipadá úplně "nejšťastnější" - ale "na hlavu".
hahanaj-
dík za odpověď, ale já jsem se ptala proč? bylo takové pravidlo ustanoveno? Ať přemýšlím, jak chci, žádný důvod mne nenapadá - nelze zvýšit možnost hodnocení alespoň 5-ti odpovědí?
- pravidla Poradny přece nebyla stanovena nějakou "vyšší mocí" - tak by mělo být možné o nich třeba i "podiskutovat" ..nebo ne? (při dnešní "svobodě" projevu... )
No já si myslel, že tato stránka je jednoho pána, který nějakou dobu pracoval na image formou darů dobrému andělu a získával nějaké drobné za banery podle typu dotazu. Tj. nastavení majitelem webu... přeci nebude díky pár dobrým odpovědím rozdávat na všechny strany ta trička
@pepr -? nechápu, proč bych měl kopat? Já se tu registroval jen kvůli možnosti přispět i takovou formou - odesláno 3x na anděla... Zrušení této možnosti mne naštvalo, ale nebudu někoho okopávat...
A nejsem tu zase tak dlouho, abych znal celou historii.. prostě jsem sdělil (a zřejmě podle reakce zadavatele dotazu správně), jaký důvod je u omezení hodnocení odpovědí.
jmlc -
no to je logické vysvětlení - to chápu - a už jiné zdůvodnění nepotřebuju - budu tedy muset vyhodnocení odpovědí nechat na dobu, až už nebude otázka nikoho zajímat, takže se nové (lepší) odpovědi nebudou vyskytovat - nesmím být tak hrr.. ! - moje chyba, jak píše "hahanaj". Zdravím.
@jmlc: Když mám příležitost, tak si kopnu, co?
Ta charita není výmysl Admina, aby si tu honil triko. Viz např.
@jmlc: "...stránka je jednoho pána, který nějakou dobu pracoval na image formou darů dobrému andělu..."Tohle mi přišlo dost urýpané. Myslím, že admin nemá potřebu si tímhle způsobem zlepšovat na image. S tou charitou přišel někdo jiný.
OK, @admin - já nechtěl kopat.. pokud jste to tak bral, omlouvám se. Někdy prostě píšu omáčku k odpovědi a mám tu hubu trochu prořízlou.. Bohužel, většina spolurádců pak u mne nevidí ten základ, ale jen tu omáčku...
Zkusím se nad sebou zamyslet. Odpovědi jako "ANO", "určitě" - prostě jen strohé slovo mi také připadně sprosté. Byť je to správná odpověď, někdy mi to připadne takový nadřazený způsob komunikace...
Já se podivuji nad stavem své statistiky
Hodnocené opdpovědi Odpovědí celkem % hodnocených odpovědí
Před měsícem 595 7 2849 -58 20.88% -65%
Před týdnem 593 5 2914 7 20.35% 0,12%
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Současnost 588 2907 20.23%
Nerozumím tomu, proč jsou některá čísla červená, některá zelená. Už několik dní o tom přemyšlím, v podstatě je mi to lhostejné, ale teď, když přišla napřetřes podobná otázka, tak se ptám. Proč a k čemu jsou ta barevná čísla? Co to pro mně znamená?
Klikněte na Statistika uživatelů. Máte to také tak podivné?
Takové věci neřeším, přizpůsobím se a nemám problém. Klikla jsem ale na statistiku, abych se dozvěděla, kdo je on-line. Kdo sedí u kompu jako já a tam na mě vykoukla tabulka. Tak jsem se zamyslela. Když se její smysl nedozvím, klidně mohu žít dál. O to žádná!
babkazov -
na to jsem zatím taky ještě nepřišla - ani nemám důvod se nad tím zamýšlet - ale jako náhrada dřívější "statistiky" mi to přijde docela "legrační" - a jak už jsem někde psala na "dvě věci" !
Tak jsem na to klikla. A také tam mám nesrozumitelná čísla. Já pro změnu v zeleném provedení. Vůbec nechápu smysl. myslím, že by to stálo za vysvětlení, pokud je to nějaký údaj, který by nás měl nějakým způsobem zajímat a o něčem informovat. Pokud ne, tak to je zbytečná práce a vůbec bych to tam nemusela mít. Stejně nevím o co jde.
Dávno jsem přestala statistiku hodnocení sledovat, stejně tomu moc nerozumím, jeden den tak a druhý den jinak, mám pocit, že body ubývají i když tu nejsem. Neřeším body, to mi spíš vadí zrušení možnosti věnovat je "Andělu" ale respektuji volbu admina, je to jeho "poraďte" a my si můžeme vybrat zda tu budeme nebo půjdeme jinam.L
- to by mne nenapadlo - dát někomu bod za to, že mne ohodnotil ! - budu se nad tím muset zamyslet.
Liduš,
- špatně jsem se asi vyjádřila - myslela jsem ohodnotit někoho, kdo se mnou souhlasil - nebo jak to tedy "clayman" myslel? - ale i mně je to jedno, body nesbírám (a nic nechci) - a ani moc sbírat nemůžu, protože přispívam jenom do "volné diskuze" . Jenom mne občas "naštve", když chci ohodnotit něčí dobrý příspěvek a dozvím se, že už nemůžu, jelikož jsem již třikrát hodnotila.
Pak musím vložit odpověď ve stylu "dobrá odpověď" - nebo vybrat nějakého smajlíka. Obojí mi přijde zbytečné.
Marcelko a jak poznáš kdo tě ohodnotil? Já bych celé hodnocení zrušila, zrušila bych i tituly, pokud si někdo zaslouží za svoji "práci" tričko tak jsou to syslové a těm bych je každoročně poslala bez toho kolik mají bodů. Kdo sem chodit chce, nekouká na jakém místě se vžebříčku hodnocení umístil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.