Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokace Biohazardu, Radioaktivity apod.

Od: marenka* odpovědí: 14 změna:

Admine, prosím. Řádí nám tu znuděný puberťák, nebo možná starší blázen. Klade nesmyslné otázky, ale co je horší, občas je otázka normální a tak všichni odpovídají podle nejlepšího vědomí a svědomí a pak se z toho vyklube ubohé vtipkování. Já osobně se už bojím odpovídat komukoliv neznámému, nevím, jestli neztrácím čas s vtipálkem. Ono u dvou vláken je to legrace, ale pak už to vadí. Nejde s tím něco udělat? Nebo to vadí jen mě? *hi*

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

Marenko to bude tím úplňkem co byl v úterý.Na někoho působí velmi negativně.*bzum*

pt®

Pepane, úplněk nemá asi vliv na obsah rozumu. Taky mně obtěžují blbosti. PT /stařenka/

hanher*

Já se jich Mařenko neúčastním, ale jinak souhlas. . .

Občas to tu někdo přes noc dokonce zahltí opravdu sprostýma odpovědima- tohle dělají opravdu asi jen nudící se puberťáci, nebo psichycky narušený člověk. . .

Eliminovat se to určitě dá zablokováním jeho IP adresy. . .

Teď si nejsem jistý jeho připojením potažmo ip adresou, ale pokud by jsi zablokoval IP adresu nějakého ISP a přes tu IP by běhalo třeba celé sídliště tak co potom ;) Nedostal by se sem nikdo z nich ;) Většina připojených uživatelů má neveřejnou ip adresu, tedy mají ip jen v rámci sítě ISP (poskytovatele) a navenek se ukazují pod nějakou ip poskytovatele.

marenka*
hodnocení

Sice chápu asi desetinu z napsaného, *hi* hlavně poslední věty. *plac*Jestli to chápu dobře, tak třeba my máme poskytovatele vdffree. Tak nějak jsme napojení skrz naskrz v jednom baráku, na půdě je velký server, my doma máme malý, pro domácí síť. Znamená to, že když někdo napíše z baráku, tak to bude znát? Je mi jasné, že když někdo napíše z našeho bytu, třeba manža ze svého počítače, tak to asi bude vypadat, jako kdybych to byla já, ale soused? *sok* Každopádně i to bych pochopila, ale to sídliště je už na mé PC znalosti oříšek. *zed*

Jinak.. "zvýraznit" podivného člověka, třeba z toho sídliště, by nešlo? *nevi*

To co rozeznáte vy tady na fóru je identifikace v tom případě když je jasné že je to stejný uživatelel. Jak to neprozradím. Ale víc nevidíte. Pokud někdo napíše ze stejné sítě tak to u tebe poznat nelze. Prostě jde jen o to že pokud se zablokuje IP adresa a přes ní jede x počítačů tak všichni mají potom smůlu i když bordel dělal jenom jeden. X počítačů může být síť jednoho uživatele doma, ale tak to mohou být třeba desítky uživatelů na síti poskytovatele.

Tvůj dotaz je zodpovězen, ale pro jistotu...ne, pokud nenapíše soused ze tvého pc ale z jeho tak to ukázané nebude

marenka*
hodnocení

Mavericku, moc díííky *ua*Upřímně? To pro jistotu ...i to jsem ještě potřebovala pro pochopení. *frajer*

Jinak ale super nápad a super fígl, za který *palec* jak funguje, je už vcelku jedno, hlavně že funguje. *ua*

Hezký víkend přeji. *slunce*

biohazard

Pěkně se ke mně chováš... To ještě nevíš, že jsem albín! Jsem někdy spálený od slunce tak, že mi padá kůže a možná proto mám výčitky svědomí... Já se moc omlouvám, už to nebudu dělat, ale také nechte vy mě.

biohazard

Už ty sprosťárny psát nebudu! Byl jsem zoufalý, a bez peněz. Ani jsem nemohl na slunce, protože jsem se hned spálil a když už to bylo potřeba, tak zahalenej jako někde v arábii. Abych se nespálil. Tak jsem dělal takovýhle hlouposti. ani jsem si neuvědomil, co dělám, protože mě pálely celá místa po těle. Prominte, že jsem si na vás vybíjel zlost... Ale neměli jste mě štvát...

lidus*

Jeden je černej, druhej bílej, jeden pajdá, druhý nevidí a všichni s tím musí žít. Albín jste byl i před lety. Co jste dělal v té době? Jistě už s tím umíte žít. A pokud albín nejste a je to opět jedna z vašich zvrácených legrácek, docela bych vám nějaký problémek na čas přála.

hodnocení

0x

ani jsem to nečetl, ale v sobotu večer radioaktivitu zablokoval a odmazal většinu nesmyslů ;)

doplněno 30.08.10 07:49:

bohužel ip adresy mění jak ponožky... UPC ani netuší jakou dává imbecilům zbraň, když jim přidělí pokaždé jinou adresu

marenka*
30.08.10 08:18

*pusa*Díky.

hodnocení

0x

Zítra je 1.9. tedy škola! *ua* A spousta děcek, které psaly z nudy, bude mít po ptákách. A jiné starosti. Jsem ráda, protože už mě bolí uši od sluchátek, jak je nosím, abych neslyšela ten kravál v bytě pode mnou. Jdou do školy a školky *ua*Ta úleva! Z dětí vlastně ani ne, ty mi až zas tak nevadí, ale cigoš řve jak hlupy.*tanec*

marenka*
hodnocení

*placni* Velká pravda. Do naší, dříve klidné ulice se taky nastěhovali. Máme je před okny do kuchyně, do obýváku, za okny do ložnice. No a z nonstop herny, odcházejí v hodně podnapilém stavu 15ti leté děti o půlnoci a čekají nám pod okny za velkého halasu na taxíka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]