Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi nejdou vkládat smajlíci

Od: lui* odpovědí: 5 změna:

Prosím proč mi nejdou vkládat smajlící? Dělám to správně přes CTRL+C a CTRL+V? Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

*stop*Kam nejdou vkládat?Sem můžeš dávat jen ty nad rámečkem, do kterého píšeš.Klikni na smajlíka, otevře se ti výběr smajlíku a jen vybereš kterého chceš.Hotovo.;)

doplněno 24.08.10 22:16:

Vždyť píšu jen ty nad rámečkem.:D

doplněno 24.08.10 23:14:

*smich*Jj nakopávám ráda.Není zač.*placni*

lui*
hodnocení

Já to vím. Ale mě to nejde. *zed*Aha už jsem na to přišel. Musí se vybírat z menu které se otevře po kliku na smajlíka v liště nástrojů. Já se snažil předtím vkládat ty smajlíky kteří se ukáží po rozkliknutí seznamu zkratek smajlíků. Tak jsem zase chytřejší. *smich*. Dík za nakopnutí správným směrem.

ten seznam, je jen seznam zkratek, které lze také použít - je to nejrychlejší, pokud si je člověk trošku zapamatuje ;) zkratky se změní za skutečné smajlíky po uložení.

hop®
hodnocení

0x

POZOR! Pravidla poradny, pravidlo Z5! *stop*

raadek*
*haha*
doplněno 24.08.10 22:40: Jééé mě to jde taky s minioperou. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]