Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoci postiženým povodní

Od: marenka* odpovědí: 4 změna:

Jen tak mě to napadlo, kdyby někdo hledal pomoc...;)

varnsdorf.cz/... zde je pomoc Lesů ČR, dodají dřevo za hubičku na výstavbu domku.

varnsdorf.cz/... pomoc ČEZu, odpustí platbu za elektřinu za jeden měsíc.

(jestli ještě něco objevím, dodám)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Našla jsem : mpsv.cz/... - PT /stařenka/

Mimořádná okamžit/...
Lidem, kteří byli postiženi živelní pohromou, například povodní, může být podle zákona č. 111/2006 Sb., o pomoci v hmotné nouzi, poskytnuta mimořádná okamžitá pomoc. Výše této dávky se stanovuje s přihlédnutím k majetkovým poměrům a příjmové situaci osoby nebo společně posuzovaných osob. Může být až do výše patnáctinásobku životního minima jednotlivce. Na základě individuální potřeby lze podle dříve uvedeného zákona poskytnout mimořádnou pomoc také osobě, která nemá vzhledem k příjmům a celkovým sociálním a majetkovým poměrům dostatečné prostředky na úhradu nákladů spojených s pořízením nezbytných základních předmětů dlouhodobé potřeby. Tato mimořádná pomoc může být až do výše konkrétního nákladu s tím, že součet takto poskytnutých dávek nesmí v rámci kalendářního roku překročit desetinásobek životního minima jednotlivce. Podrobnosti zde

marenka*
hodnocení

Tady prosí o pomoc zvířata, vidíte to. *plac*Prosím *modla*

decinsky.denik.cz/...

doplněno 24.08.10 09:09:

Charlie je prostě parádní pejsek. *hej* tvrtm.cz/...

marenka*
hodnocení

Další pomoc. Ministerstvo pro místní rozvoj.

mmr.cz/...

lidka*
hodnocení

0x

Znovu se vracím k povodním - pomoc je jistě stále potřeba. Dneska jsem dostala od kolegyně tento mejlík:

jablonec.com/...

Třeba někdo může něco potřebného nabídnout. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]