Nejste přihlášen/a.
Pokud zadam otazku a ohodnotim tri dobre odpovedi, slo by zaridit, ze se mi ten banner nebude jiz nadale ukazovat? Dekuji za odpoved
Podobný problém je s tím modrým štítkem v rohu" hlasujte pro poradte" (nebo tak něco). Vždy když chci zadat hledání, nebo se přihlásit, tak chci kliknout na hledat nebo přihlásit a otevře se mi okno hlasujte pro poradte. Sice jde zadat údaje a pak dát entr, ale já hlava zapomnětlivá vždy na to zapomenu a pořád klikám na ikony a pořád se mi to otvírá.![]()
Omlouvám se, že to píši sem, ale připadá mi zbytečné na to zakládat novou otázku.
Vím, co má na mysli Raduz. Když zadáte na poradně novou otázku a probíhá diskuze, tak ten, kdo zadal otázku, má při každém vstupu do otázky žlutý pás, v kterém je vždy upozornění, že se hodnotí 3x, i když už 3x tazatel ohodnitil. Je to tak Raduzi? PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.