Nejste přihlášen/a.
Pokud zadam otazku a ohodnotim tri dobre odpovedi, slo by zaridit, ze se mi ten banner nebude jiz nadale ukazovat? Dekuji za odpoved
Podobný problém je s tím modrým štítkem v rohu" hlasujte pro poradte" (nebo tak něco). Vždy když chci zadat hledání, nebo se přihlásit, tak chci kliknout na hledat nebo přihlásit a otevře se mi okno hlasujte pro poradte. Sice jde zadat údaje a pak dát entr, ale já hlava zapomnětlivá vždy na to zapomenu a pořád klikám na ikony a pořád se mi to otvírá.
Omlouvám se, že to píši sem, ale připadá mi zbytečné na to zakládat novou otázku.
Vím, co má na mysli Raduz. Když zadáte na poradně novou otázku a probíhá diskuze, tak ten, kdo zadal otázku, má při každém vstupu do otázky žlutý pás, v kterém je vždy upozornění, že se hodnotí 3x, i když už 3x tazatel ohodnitil. Je to tak Raduzi? PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.