Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Banner ohodnotte dobre odpovedi

Od: raduz* odpovědí: 8 změna:

Pokud zadam otazku a ohodnotim tri dobre odpovedi, slo by zaridit, ze se mi ten banner nebude jiz nadale ukazovat? Dekuji za odpoved

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Banner je ta modrá, pohyblivá lišta? Čemu se říká banner? A proč? *sok*

doplněno 20.08.10 12:04:

Ne modrá, ale žlutá lišta.

lidus*

pokud se nepletu tak je banner reklamní systém.

tracy*
hodnocení

0x

*hi*Podobný problém je s tím modrým štítkem v rohu" hlasujte pro poradte" (nebo tak něco). Vždy když chci zadat hledání, nebo se přihlásit, tak chci kliknout na hledat nebo přihlásit a otevře se mi okno hlasujte pro poradte. Sice jde zadat údaje a pak dát entr, ale já hlava zapomnětlivá vždy na to zapomenu a pořád klikám na ikony a pořád se mi to otvírá.*zed*

Omlouvám se, že to píši sem, ale připadá mi zbytečné na to zakládat novou otázku.

pt®

Vím, co má na mysli Raduz. Když zadáte na poradně novou otázku a probíhá diskuze, tak ten, kdo zadal otázku, má při každém vstupu do otázky žlutý pás, v kterém je vždy upozornění, že se hodnotí 3x, i když už 3x tazatel ohodnitil. Je to tak Raduzi? PT /stařenka/

raduz*

Starenko, máte naprostou pravdu! Je to presne, jak pisete, ja to asi v puvodnim prispevku ne moc srozumitelne popsal, takze dekuji za doplneni

hodnocení

0x

no, žádný velký problém by to být neměl *palec*

24.08.10 17:20
hodnocení

0x

hotovo :)

raduz*
hodnocení

0x

Dekuji a myslim, ze jsi udelal radost vice lidem, nez jen mne*dril*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]