Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdepak se ztratil strejc?

Od: babkazov® odpovědí: 8 změna:

Kdo viděl naposledy strejce? Co se stalo? Nevyplavilo ho? Nepotřebuje pomoc? *hej*Je tolik otázek, které by zodpověděl nejlépe a on není!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třeba má dovču a nemá čas na psaní *tuc*.

hodnocení

0x

Strejc bývá každé léto pryč... něco jako "na montážích" :-D

hodnocení

0x

Neztratil, jen trochu pobloudil a nakonec se vrátil zpět do deštivého Valašska... Toulám se každé léto, není to však až tak o montážích... *smich*

však to taky bylo jen přirovnání... "Vítej zpět Karásku, chyběl si nám" *smich*

Jojo, dík... to potěší :)

hodnocení

Bezva, bezva. Už jsem se divila a bála, kde tak dlouho jste *uf*

cocinkamichalka*

Strejci, tak mi tam na to moje rodné Valašsko dohlídněte, hlavně, ať nás to tam zase nevyšplouchne :(

pt®

No tak Vás vítám strejci. *hej* To jste si tedy pobyl takovou dobu mimo poradnu. Kdepak jste byl, na lepším? Bylo tam alespoň krásně a slunečno? *slunce* Pokud to není tajemství. Už se nám po Vás stýskalo. PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]