Nejste přihlášen/a.
Jedu od 10.srpna do lázní Františkových, kdopak se přidá ať tam v neznámém prostředí nejsem sám.Zdenek
Kdyby to šlo hned bych jela s tebou, nota bene tyto lázně miluji . byla jsem tam před dvaceti lety, mladší , zdravá a veselá. Prima partu pěti žen do padesátky , dopoledne prima procedury , oběd a fr do "vagonu na kávičku, ven na na couračku a večer taneček do Gruzie , nebo jiné kavárny. Bylo léto krásné počasí užila jsem si to , po prve v životě bez dětí , starosti se nechaly doma a fakt prima měsíc. Přeji ti to samé. ahojky a nepřeháněj to ! Ale tam se léčí ženské problémy s čím tam jedeš?
Mě do Frantíků posílá zaměstnavatel, loni jsem byl v jvětnu v maruankách a nebylo kam jít, jenom bábušky rusky či němky a město poloprázdné, v hospodě říkali, že to tak je pořád a už lázně dávno nežijí jak dřív.Už jsem se dozvěděl , že jsou kolem roviny tak beru kolo a snad i taneční boty a trošku si zatančím.To víš kluk z moravy a z dědiny, co bych to byl za šohaja kdybych netančil.Chci jet autem a z brna cesta daleká a jedu sám.
No už jsi mi neodpověděla.Kam se chodilo tančit a kde to bylo nejlepší pobavení a jaká hudba a tak.AŤ nejsem neznalý a nemusím vše zjišťovat na vlastní kůži.Kam se dá zajít na dobrou kávu a tak.
Zdeník
Jedu od 2. května do Janských Lázní, kdopak se přidá, ať tam v neznámém prostředí nejsem sama?
Františkovy Lázně jsou prý moc pěkné, lidé si tam pobyt chválí a ani Františkovi na frantíka nemusíte sahat!
Nebojte se, sám tam určitě nezůstanete. Nemyslím hned nějaké přítulné ženštiny, ale jistě se vytvoří parta a s tou budete chodit ochutnávat lázeňský život.
Já jsem skromnější. Umělé koleno tancovat nechce. Třeba by i chtělo, ale nechce se už mně. Už jsem si své za život bohatě odtancovala. Dnes mi PPL přiveze trekové hůlky. Už mám prostudovanou mapu Krkonoš. Myslím, že těch 8 km z Černé hory do Pece bych zvládnout mohla. Zpátky autobusem. Bude tam thermální akvapark. I tam asi budu namočená často. Uvažovala jsem i o sjezdu na koloběžce z Černé hory. Ale to mi pan doktor slušně rozmluvil. Za 3 měsíce po operaci je prý koloběžka velká zátěž. Nechápu ho - jízda na prkýnku směrem dolů - co je to za zátěž? Hlavně dobře brzdit!
Takže já ani tak nehledám parťáky, vystačím si sama a pokud to bude možné, pořád někde polezu. V Krkonoších je to buď nahoru, nebo dolů. Nejlepší bude, když se nebudete spoléhat na ostatní a připravíte si svůj program sám. Uvidíte, ona se opravdu partička časem nabalí, pokud budete chtít. Jaga.
Přesto je lepší na nikoho se nevázat, občas je dobré, když si člověk odpočine i od lidí a je sám. Každý si myslí, že lázně jsou dobré k bujarému skotačení, já chci být naopak co nejvíc sama, v přírodě, abych si zase připravila nervy na babču. Měsíc nepřevlíkat, neprat, nekoupat, nevysvětlovat, lidi, ať ten měsíc trvá nejmíň do Vánoc!
Ahoj babuškojaguško,v Jánských jsem byl loni, ale jen na týden a počasí stálo za prd, furt jen v bundě a mlha že se dala krájet.Ale jinak Jánské lázně jsou krásné i když pro mne kluka z jihu moravy moc na kopcu a neroste tam víno.No já do Frantíků se těším,ale jedu tam na rekondici tedy zdravý kluk i když již taky padík , kolo si beru sebou když tam jsou ty roviny.Jsem chlap z dědiny proto raděj zábavu a společnost jak samotu.prostě asi rozdílný jak ty.Na přítulné ženštiny ani pomyslet, ale rád zpívám a tancuji toš toho sa nevzdávám.Třeba v srpnu pojede nějaká parta co tam jezdí stáleji a už to tam má vychytaný kam zajít za zábavou a kam raděj ne.
Tobě dík za rady a užij si ty Jánské.
Zdenek
To jsi mě tedy moc nepotěšil, chlapče. To počasí v Jánkách. Každopádně přibalím zimní bundu, myslím, že to bude potřebný kus oblečení. Lepší, než nějaká tílečka!
Moraváci to je chasa veselá. Chlapec z dědiny, rád zpíváš, tancuješ, uvidíš, že se za Tebou ostatní potáhnou jako brtník za pláství medu. Takových lidí není nikdy dost, kteří se umí bavit, zazpívat, šířit kolem sebe dobrou náladu a jsou příjemní. Mám ráda moravské lidové písničky, cimbál, verbuňk, myslím si, že lázně s Tebou budou velice prima. Spolupacienti budou vzpomínat.
Závidím Ti to kolo. Mám na něj za autem držák, klidně bych ho taky mohla dovézt. Ale mám jen lehkého silničního Favorita, převody 2 + 5, takže do těch hor by mi nebyl nic platný. Nic bych tam neujezdila. Budu ho muset oželet. Jinak do roviny bude kolo vynikající, to Ti chválím. .
Přeji Ti hezký a veselý pobyt, užij si legraci a zpěv. Já se podrápu po svých na Černou Horu. Proč, když tam jezdí lanovka? Abych si dokázala, že mám na to vrátit se zase do normálního života. Jaga.
Tak to čtu a říkám si, že asi nebudu normální. Já se do lázní (Vráž u Písku) jezdím nejen léčit ale odpočinout si psychicky a ač budu asi odsouzená, já si jezdím užít. Jedu sama nebo s lázeňáky co jedou stejný termín a známe se, nikdy bych nejela za manželem do lázní a totéž čekám od něj. Sama jsem tam sice vždy dojela ale sama jsem tam rozhodně 4 týdny nestrávila.
Lázně to jest téma velmi diskutabilní, u nás v divadle dostala po operaci lázně jedna paní a ta byla z toho neštastná , co tam bude 4 týdny dělat a co to bude za paní která s ní bude na pokoji atd. Po návratu samé negativní řeči , jídlo špatné , personál nepříjemný atd Já myslím že když se já chovám dobře , nestěžuji si , nebrblám a positivně přistupuji k lidem tak se nemusím ničeho obávat.Jedinné co vyžaduji je garsonka kde jsem sama. Mám problémy se spaním a v noci si čtu nebo televize. Nechci nikoho omezovat a tím ani sebe. V lázních jsem byla 5x bylo to vždy prima. Možná pojedu letos v září nebo říjnu.Hned ten den po příjezdu jsem se seznámila s jinými ženami a naše partička trvala celý pobyt a bylo to prima. Výlety, tanečky a společné posezení u dobrého pití.Nelepší lázně z těch pěti byly Františkovy a Klimkovice , vzpomínám na to ráda. tak hezký pobyt a mějte se Korina
LIdi, kteří mají zájem o zábavu, legraci, společnost si to tam vždycky užijí. Jezdila jsem do lázní léta a nejhorší byly ty starší ženské, které tam už přijely s přesvědčením, že se unudí a že to tam snad nepřežijí. Čas mezi procedúrami a víkendy proseděly s pletením na pokoji, tehdy bez TV, a pobyt se jim tak zdál nekonečně dlouhý. Vůbec nejhorší varianta byla, když ta ženská na pokoji seděla úplně sama.
Frantoškovy lázně jedině ! Byla jsem tam a moc jsem si tam odpočinula a užila si to i když jsem jela sama
Ahoj
letos jedu také do Frantovek, ale již 8.5.Docela se začínám těšit.Po loňské nádheře v srpnu to určo letos bude vynikající. Zdenek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.