Nejste přihlášen/a.
Marcelko, zítra jedeš na měsíc do lázní. Doléč si koleno, zregeneruj tělo i duši. Odpočiň si od péče o dementní tchýni a od péče o domácnost. V lázních budou pečovat o tvé tělo a koeno zvláště, postaví před tebe talíř dobrého jídla. A ty udělej všechno proto, aby sis to užila! Přeji ti hodné lidi kolem tebe, laskavé paní lázeňské a rehabilitační pacovníky a taky hodně sluníčka, krásného počasí
Až jsem vzkaz poslala, zjistila jsem, že jsi to také napsala.
Marcelko, přidávám se k přáníčku aby ti lázně pomohly a běhala si zase bez bolestí. Abys mohla do lesa na houby, protože je máte rádi. A vrať se v pořádku k dědečkovi, ne, abys v lázních nechala srdce......
...(to je jen legrace)...a hezky si to užij. - pt
Taky přeji hezký pobyt v lázních , hned bych taky jela, ke všem problémům co mám se přidala počínající artroza v kotnících a nepřeji vám co to je za bolest při každém kroku. Byla jsem s tím u odborníka a prý se mám šetřit a odpočívat co nejčastěji. Jo ono se to řekne ale co zahrádka, truhlíky a běžná každodení domácí práce. Já vím zdraví je přednější , něco s tím udělám. Dostala jsem ortézu na tu horší nohu , ani v tom neumím chodit je to až ke koleni připadám si jak kocour v botách Zažádám si o lázně v červenci aby to vyšlo na září nebo říjen. Uvidíme . A kam Babko jedete? at je to kamkoliv at se vám tam líbí a příjemnou sousedku. a hlavně sluníčko a dobrou náladu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.