Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Viditelné označení znalostí v otázce

Od: lujs® odpovědí: 12 změna:

Milý ADMINE.

Už sem to někde zmiňoval v diskusi.

Šlo by aby si každý kdo zadá nějakou otázku, mohl viditelně označit jak je na tom v dané otázce se znalostma?.?.?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

*sok* K čemu to? Přeci když si zadám otázku, tak z toho důvodu, že jsem právě se znalostmi v koncích ne? *nevi*

hodnocení

Když já bych byl radši kdyby to bylo vidět hned na začátku že v tý otázce sem trouba a že mi rada typu ,,Tak si to rozbal a dej si tam jen to rozbalené", nebo ,,Tak si ho vyhoď ze složky a máš to" je prd platná...*zed*

lidus*

Lujsi několikrát jsem se na něco ptala v rubrice počítače, napsala že jsem Pc analfabet a hodní rádcové se mi nesmáli ale poradili krok za krokem.

marenka*

Luisi, ale to se nedá nijak udělat, protože všechno je relativní. Já se za začátečníka nepovažuju, ale pokud se setkám s "ajťákem" a ten mi řekne cosi o programovacích jazycích, tak jsem v háji jak Baťa s dřevákama. Ale pokud je někdo v takovém začátku, že při radě musíš vysypat koš půjde a vynese z kuchyně smetí, tak jsem pokročilá. ;)

hop®

Mařenko, naprostý souhlas, vše je relativní, takže i subjektivní hodnocení vlastních znalostí bez porovnání s objektivitou. Občas myslím že jsem položil otázku na "slušné" odborné úrovni a nakonec jsem za totálního blba. Jindy položím dle mého názoru dotaz jednoduchý, ptám se trochu jen proto že se mi nechce hledat na netu, a taky trochu proto, že tady diskuse zkomírá a věřím, že některý zdejší odborník najde v paměti to co já bych musel hledat jinde a ejhle, žádná relevantní odpověď...

Nedovedu si představit nějakou stupnici, kterou by tazatel subjektivně ohodnotil své znalosti v oboru (superblb - blb - průměr - chytrý - íkváček - ajnštajn) tak, aby toto hodnocení mohlo být objektivně použité. A pokud jde o extrémy, lze to opravdu uvést v dotazu.

hodnocení

Hope, mě jde spíš o to aby každej hned poznal že sem superblb a podle toho aby mi i odpovídal. *smich*

marenka*

Luisi, mě nejvíc mrzí, že se radši prohlásíš za superblba, místo toho, aby si s tím něco dělal. Já takhle přistupovat k životu, tak patrně dodnes baštíme pouze ohřáté popraskané párky a nemohla bych mít ani mobilní telefon, protože s tím jsem taky neuměla. A pokud by takto k věci přistupoval můj otec, moje babička, tak si dnes s rodinou ani nepopovídám tak často, jak bych chtěla. Máš PC tak si hraj, zkoušej, uč se. Nezjednodušuj si to ponižováním se. Chlape vzchop se sakra už! *cert*

hodnocení

Mařenko, díky za pokárání(zasloužený) i za povzbuzení. Když já se nechci montovat do něčeho čemu nerozumím abych to nepokazil ještě víc než to je. Do elektriky taky nešahám páč jí nerozumím. A s kompem je to stejný. *smich*

hop®

Lujsi, nejsi superblb, akorát prostě nejsi odborník na počítače! *cert*.

Nevadí mi, že jsi "věčný počítačový panic", spíše mi vadí malá dávka Tvého sebevědomí a přílišná sebekritičnost!

Je spousta lidí, kteří počítač v životě nepoužili a ani by nevěděli jak ho zapnout - a přitom to mohou být vyhlášení odborníci na úplně jiná témata lidských činností a znalostí!

Pokud pokládáš otázku na téma "počítač, s tím?", stačí na začátku dotazu napsat třeba "Jsem počítačový amatér, prosím o trpělivost, mám tento problém: ...", a všem bude jasno, jakým způsobem Tě navést ke zdárnému výsledku. Trošku jinak - řidič začátečník bývá často "vytrouben" kvůli své neznalosti a nezkušenosti a problémům, které na silnici způsobí. Ale pokud si nalepí na p*del (myslím od auta) "Zetko", je daleko více tolerován, a "vytroubí" ho jenom debil, který umí ještě větší ho*no a na tomhle začátečníkovi si jen léčí sebevědomí. A i z tohoto začátečníka se časem může stát vítěz Formule1!

Ber to sportovně, nepodceňuj se, prostě jen přiznej že počítače nejsou zrovna Tvoje parketa, a budeš v pohodě! :)

pepane*
hodnocení

0x

;)Lujs to se pozná a tazatel to někdy i uvádí, že je začátečník.Ty se označovat nemusíš, ty jsi známý svými dotazy.;)

lidus*
hodnocení

0x

VIDITELNÉ OZNAČENÍ PC GRAMOTNOSTI-hmmm tak má PC gramotnost je negramotnost ale proč by mělo být označeno jak moc vím o otázce kterou pokládám, tak tomu nerozumím. Ptám se přece právě proto, že nevím.

hodnocení

0x

další a další informace... tazatel tam pak naboucha cokoliv, aby už to měl z krku... navíc jeho posouzení bývá často nadsazené ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]