Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze odpovědět

Od: mej odpovědí: 8 změna:

Nedaří se mi odpovědět, nebo napsat připomínku k druhému dotazu na který chci reagovat.

Na první odpovím normálně.Vložím.Vše je OK. Na druhý chci odpovědět,ale nezobrazí se mi tabulka pro psaní .

Nevíte někdo proč?*hi*Dělám něco špatně?*nevi*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

;)Taky se mi to stává.Klikni na aktualizaci načtené stránky, nebo F5.

mej
hodnocení

Díky,F5 mi nepomohlo.

jabraka*

Zkus se zaregistrovat!

JABRAKA

cyril*

To sice může, ale problém to nijak neřeší. Jedině aktualizovat stránku - podle typu prohlížeče.

hanher*
hodnocení

0x

Nepíšete přes nějaký anonymizér, nebo něco podobného?

mej
hodnocení

Než mi naběhla teď tabulka na psaní,tak jsem 5krát zmáčkla aktualizaci a 2krát F5-a nic.Vyjela jsem z "odpovědět" na stránku s otázkou,vrátila se zpět na "odpovědět" a ejhle tabulka tu,tak zatím píšu.*nevi*

Anonymizér neznám,jsem počítačový analfabet,počítači vůbec nerozumím.Pouze využívám chvilky ,kdy je mi dovoleno ho obsadit.

Můj syn mi moc šancí nedává.

V zaregistrování to snad nebude,zě by to bylo rukama.Někdy opravdu pozoruju,zě jsou obě LEVý!*hi*

Díky všem.;)

hop®

Mej, pokud Váš syn obsadil počítač nějakými hrami či jiným"nepořádkem" a Vy máte málo času na využití tohoto počítadla, tuším, že problém bude ve"velkém nepořádku" v počítači, který je tím dost zpomalen. Druhý problém je Vaše časová tíseň při použití počítače. Každou stisknutou klávesou počítač zpomalíte, protože se Vaším požadavkem musí zabývat. Zkuste občas ještě chvíli vydržet, myslím že naběhne vše, co má na obrazovce být. Také nemám nejrychlejší počítač ani připojení k netu a občas chvíli trvá, než se zobrazí to, co se zobrazit má, při řešení více problémů ve více oknech také mívám podobný problém, protože počítač zahltím. Tak už nic nemačkám, dojdu si na WC a po cestě si udělám kafíčko. Když se vrátím k počítači, vše opět vypadá a funguje tak jak má. Zkuste to, myslím, že jsem se moc nespletl. ;)

P.S.: v registraci problém není, nicméně registrací určitě nic nezkazíte!

mej
hodnocení

Hope,to jste mě uklidnil,ani nevíte jakou mám radost,že to není rukama.Vidíte,teď píšu hned,mrška naskočila okamžitě.

Připadám si totiž jako osel,když nemůžu odpovědět,poděkovat,atd...

Děkuji na kafíčko,to vůbec není špatný nápad.Nashle*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]