Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moravský Krumlov-Muchova epopej

Od: lidus* odpovědí: 20 změna:

Lidičky epopej zatím zůstává v Krumlově, kdo to nemáte daleko jeďte-stojí to za to. Prostory zámku jsou sice zchátralé o bezbarierovém přístupu si můžete nechat jen zdát ale obrazy to je nádhera.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jojo, je to veliká paráda. *palec*Tají se dech.

hodnocení

0x

Teď ještě jak dlouho to tak zůstane?.?.?

lidus*
hodnocení

Lujsi, já doufám, že na věky. Nevím proč by měla Praha z Moravy vše odvézt, pravdou ovšem je, že prostory zámku jsou dost zanedbané.

mej

Také souhlasím.Měla by zůstat tam kde je,kde ji našli,dali do pořádku,vystavili,starají se o ní-prostě je v dobrých rukách.

mej

JEn kdyby ten zámek poopravili!

bab*

Vybrali už dost peněz, za to mohli dávát ten zámek do pořádku. Kdyby byly obrazy v Praze byly by slavnější, tam do té díry nikdo nepojede.

miljan*

Znám větší díry než je Mor: Krumlov. Např. Praha je větší.

lidus*
hodnocení

Miljan, mě vůbec nešlo o to abych tu rozpoutala boj mezi Moravou a Prahou, ty obrazy jsou něco tak úžasného, že i kdyby je vystavovali v Horní Dolní stojí to za návštěvu. Pravda ovšem je, že jako Moravák jsem také podepsala petici proti stěhování.

Na poradně nejsou jen lidé jen z Prahy, trochu slušnosti by neuškodilo.

doplněno 27.07.10 20:00:

patřilo bab

toireasa*

Souhlasím, že jsou v dobrých rukách. Nicméně Mucha si přál, aby byli v Praze a příbuzní by chtěli jeho přání respektovat. Problém jsou prostory.

Ono se říká ,, VŠECKO JDE, JEN SE MUSÍ CHTÍT " Kdyby cajzli byli co k čemu tak by důstojný prostory našli!.!.! *zed*

mej

Ano ,příbuzní chtěli přání respektovat,toje v pořádku.Jen ta dlouhá doba,po kterou byla epopej v Krumlově a nikdo tuším nic nenamítal. Najednou je zmeškáno-to mě udivuje.

bab*

Budiž, neviděli jsme epopej a už ani neuvidíme nechte si to tam.. Ale proč, když ten region živí, nejsou schopni lakotní moravští držgrešle koupit jí aspon kabát. Chudák Mucha.

hop®
hodnocení

0x

Nevím, toto umění mi osobně moc neříká. Někde jsem slyšel, že v Krumlově jsou prostory méně vyhovující a v Praze bude této naší národní památce lépe. Chápu obyvatele Krumlova, že úbytek turistického ruchu významně pocítí. Každopádně jsem ale rád, že tento významný a cenný soubor od našeho českého umělce zůstane v Česku!

bab*
hodnocení

0x

Jak jsem zmínila Prahu, hned se nějací rádoby rádcové okamžitě naježili, nic jsem tím nemyslela, jen že by to Praze víc slušelo, což je fakt. Sama z Prahy nepocházím, proč ta nenávist, jste ubozí. Nedávno jsem byla pozvaná na svatbu, jakýsi moravák se mnou chtěl tancovat a hned se s vyšívanou košilkou začal chlubit JÁ SÚ Z MORAVY, řekla jsem mu a já su dcérka z Lidečka a co s tím naděláme? Pocházím ze středních Čech a také to nikde nevytrubuju v.le. Tím končím a třeba si mě nacionalisti a závistivci sežerte.

hodnocení

0x

Konečně jednou pan soudruh KLAUS vypustil z pusy něco smysluplnýho a podpořil aby epopej zůstala tam kde momentálně je.

lidus*
hodnocení

Stejně se bojím, že nám jí odvezou do Prahy, docela bych to i chápala, ten zámek je děs a hrůza. Ale přece jen jsem Moravák.

ar*

Lidus já moravák nejsem a přesto si myslím , že by ji do Prahy dávat neměli. Z reakce a vyjadřování bab se ani moc nedivím , že averze na prážáky je taková a to napříč republikou.

bab*

*smich*Im sorry .., že kvůli mě napříč ČR nikdo nemá Pražáky rád.*ua*

mej
hodnocení

0x

Tak vám mám obavu,aby až se třeba jednou bude stěhovat náhodou cestou nezmizela do zahraničí(za velmi těžké peníze).Zatím je vystavená a chráněná,ale jak s ní začnou hejbat-bojím,bojím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]