Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připomínky k Poradte.cz

Od: hop® odpovědí: 5 změna:

Milý admine,

vzhledem k tomu, že jako všichni mohu vložit pouze jeden dotaz za dvě hodiny, používám tuto možnost, abych vložil více dotazů či přání najednou:

1. Myslím, že by bylo dobré do Volné diskuze vložit téma jen pro odreagování, s názvem "Vtipy", "Pro zasmání", "Pro zábavu" nebo něco podobného, kde by mohlo kdokoliv vložit nějaký ftípek jen tak, pro pobavení ostatních. Když chci někomu vtip nabídnout, nevím přesně jaké zvolit zařazení aby to nebylo špatně.

2: Prosím o vytvoření smajlíka ve smyslu "držím palce" či "fandím", nějak těžko hledám odpovídající xichtík¨.

3. Občas mi schází možnost ohodnotit tazatele, někdy tento člověk z rad a doporučení ostatních vytvoří originální řešení, které pomůže ostatním a ohodnocení by si zasloužilo.

4. Limit otázek "1 za dvě hodiny" mi nevyhovuje. Nešlo by (pouze registrovaným) tento limit zrušit s podmínkou, že toho nebudou zneužívat? Pokud jako registrovaný mám dotaz na tři různá témata, proč se nemohu zeptat a musím čekat? Myslím, že SW ošetření by nebyl větší problém, a pokud by této úlevy někdo zneužil, mohl by mít dvouhodinovou blokaci jako řadoví neregistrovaní členové.

Admine, díky za to, že se nad mými připomínkami zamyslíš, přeji hezký den a v tomto případě i dobrou noc!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Milý Hope, (skoro důvěrné, co? :))

ad 1) hotovo, díky za tip

ad 2) na fandění a držení palců lze využít *palec* nebo *modla*, další smajlíci asi nebudou, už jich je poměrně hodně, ale držím si to slovo "ASI" a ještě okouknu na možnosti

ad 3) možná pravda, ale neuvažuju. Nevěřím, že by to přineslo hodně hodnocení a spíše by to bylo zneužíváno

ad 4) všichni se hned zaregistrují a ještě do 5 minut chrlí otázky, takže odlišení podle registrace nejde. Šlo by nastavit, že pokud už někdo napsal 50 odpovědí (např) měl by už smysl pochopit a jeho limit bych nastavil např. na 5-10 minut, jen kvůli tomu aby se tu nevychrlilo 10 nových otázek za 2 minuty, což by nevypadalo dobře a jemu samému by to taky nepomohlo - otazky by velmi rychle zapadly... což?

Zamyslel jsem se *smich*

hop®
hodnocení

Milý admine! ;)

ad 1) Díky!

ad 2) palec *palec*používám jako ohodnocení dobré odpovědi, *modla* používám občas jako že se pomodlím a půjdu spinkat. Xichtík na to že tazateli upřímně držím palce aby problém úspěšně zvládl a vyřešil, mi chybí. Naopak je tu pár smajlíků, které jsem ještě nepoužil, a nějak ani nevím co bych jimi vyjádřil takže je asi v blízké budoucnosti nepoužiji. Ale, samozřejmě uznávám, je to záležitost subjektivní.

ad 3) chápu stanovisko, jen je mi prostě občas líto, že toto nelze.

ad 4) ano vím, že není jednoduché vymyslet nějakou "metodiku" či algoritmus, který by toto automaticky ošetřil. Také těmi registrovanými jsem nemyslel nováčky, kteří se zaregistrují a "zahltí" poradnu. Spíš myslím trošku zasloužilejší rádce z těch necelých osmi tisíc registrovaných, prostě lidi, kteří se většinou snaží poradit a pomoci, ale občas také radu a pomoc potřebují. A sám jsem zjistil, že když se něco má podělat, tak se to s prominutím pak se*e všechno najednou.

Každopádně díky za Tvé "zamyšlení", za změny k dobrému (provedené i ty budoucí) i za odpověď na můj příspěvek! *palec*

ad 4) pokud je hodnost vyšší než student je nastaven limit 5 minut. Zároveň jsem přišel na to jak byl obcházen limit a "opravil" to :)

hop®
hodnocení

... a jak dlouho ještě budu muset odpovídat, abych "dosáhl" na studenta? *smich*

Ne, vážně, díky za poraďte.cz! *palec* ... a můžu trošku důvěrnosti? *pusa* ... no tak to bylo možná moc... *hi* - tak dobrou noc... *modla*

hop®
hodnocení

Milý admine, když už jsme v těch důvěrnostech ;), dovolím si svoji prosbičku ještě rozšířit.

Až budeš mít volnou chvilku a náladu a trošku se "zavrtáš" do těch xichtíků, ještě bych uvítal jakýsi "palec dolů", něco jako "mínusové" ohodnocení za naprosto nesmyslnou, zavádějící až škodlivou odpověď, vyjádření že tuto odpověď doporučuji ignorovat a nejraději bych ji ohodnotil odečtením bodu. Nejlépe v červené barvě, mírně dozelena. Vím že mohu použít *zed* nebo *bzum*, ale u tihle smajlící vypadají, jako když jde spíše o moji hlavu...

A potom mi chybí - to je o chlup vážnější varovná ikona "pozor, to je velmi špatně", něco jako *stop*, ale výstražné, červené. Třeba pokud se někdo na téma elektro zeptá, jestli může černý drát z rozvaděče připojit na uzemnění vany, chtěl bych začít odpověď nějakým opravdu varujícím smajlíkem.

A teď už jen příklady xichtíků, které jsem snad ještě nepoužil: *afro*, *kafe*, *jasne*, *vezen*, *bezim* - pravda, myslel jsem, že jich najdu víc *hi*, ale i takhle máš v tabulce tři volné dírky! *smich*

To je zatím vše, jen aby ses po večerech nenudil, ďýk! *pusa*;)*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]