Jestli hlasujete v Křišť/... a nevíte koho nominovat v kategorii Sociální sítě nebo Dobrej nápad, měl bych tip Samozřejmě zcela zjištně. Na sociální síť můžete mominovat Poradte.cz a na Dobrej nápadPapričku.cz. Paprička nemá šanci umístit se v jiné kategorii, zatím co Poradte.cz by mělo mít šance dobré - bohužel jeho uživatelé nejsou typickými čtenáři Lupy. Proto tento článek. Zárověň Vás ale prosím hlasujte pro ně jen v případě, že souhlasíte s jejich moninací resp. nemáte lepší tip. Díky!
Mno jo, bych hlasoval, kdyby to šlo...píše mi to že nominace na media 2 musí být do 100 znaků a ani prázné to nebere, budu to muset testnout doma...Explorer 7
díky všem , ještě jsem si přidal reklamu do rohu... Moc tomu nevěřím. Ovšem, zkusit se musí všechno. Třeba se probojujeme alespoň do nominací...
raadek*
Tak jsem tedy pod natlakem admina take hlasoval. Jeste, ze tam nemaji pravidlo Z-9. Akorat me vadilo, ze jsem teprve po pate spravne precetl bezpecnostni kod. R.
Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční za přítomnosti zástupců všech nominovaných projektů a dalších čestných hostů ve čtvrtek 25. listopadu 2010.
jj, však taky nyní jde o nominaci, ale ta je v podstatě důležitější než samotná soutěž. Stačí se jen probojovat do soutěže - tam už není důležité vyhrát, jen se zúčastnit. Nominace probíhá do konce prázdnin...
marenka*
A 20.9 se nemáme zapomenout vrátit. Prosím pak o připomenutí, protože já na to určitě nerada zapomenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.