Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybí Vám tip na nominaci do Krišťálové Lupy?

Od: admin® odpovědí: 21 změna:
Jestli hlasujete v Křišť/... a nevíte koho nominovat v kategorii Sociální sítě nebo Dobrej nápad, měl bych tip :) Samozřejmě zcela zjištně.
Na sociální síť můžete mominovat Poradte.cz a na Dobrej nápad Papričku.cz.
Paprička nemá šanci umístit se v jiné kategorii, zatím co Poradte.cz by mělo mít šance dobré - bohužel jeho uživatelé nejsou typickými čtenáři Lupy. Proto tento článek. Zárověň Vás ale prosím hlasujte pro ně jen v případě, že souhlasíte s jejich moninací resp. nemáte lepší tip. Díky!

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Admine, mohu poprosit o Vaše jméno? Mám tam kolonku osobnost roku. *modla*

doplněno 26.07.10 10:05:

No prosím a dokonce po vyplnění je překvápko, slosování o ceny *ua*

A co to jméno? Fučík? :D

doplněno 26.07.10 10:22:

Není zač. Ono podle popisu by to sedělo, viz. Osobnost, která dokázala svým působením přitáhnout největší pozitivní pozornost k českému Internetu.

A to, že tu člověk rád stráví drtivou většinu času, nutno brát jako pozitivní pozornost. *pivo*

hodnocení

já, osobnost? *smich* to snad raději ne, ale díky *andel*

mil®
26.07.10 09:59
hodnocení

0x

Hotovo.

lidus*
hodnocení

0x

Dík za tip, hotovo. A ještě jednou dík, že tu je někdo kdo maže nesmyslné a vulgární příspěvky.

hodnocení

0x

Mno jo, bych hlasoval, kdyby to šlo...píše mi to že nominace na media 2 musí být do 100 znaků a ani prázné to nebere, budu to muset testnout doma...Explorer 7

hanher*
26.07.10 17:26
hodnocení

0x

Fertig

durancea*
hodnocení

0x

Vyplněno. Ne proto, že jste nám tu Lupu připomněl - ale že tohle je opravdu super server! Díky. Jana

krulis*

Máte můj hlas.

hodnocení

díky všem *palec*, ještě jsem si přidal reklamu do rohu...*smich* Moc tomu nevěřím. Ovšem, zkusit se musí všechno. Třeba se probojujeme alespoň do nominací... :)

raadek*
Tak jsem tedy pod natlakem admina take hlasoval. Jeste, ze tam nemaji pravidlo Z-9. Akorat me vadilo, ze jsem teprve po pate spravne precetl bezpecnostni kod. R.

pepyk93*
hodnocení

0x

Formulář nelze odeslat,porušení bezpečnosti :D

hanher*

Špatně jste opsal kód, musí být s mezerou.

pepyk93*

Jojo děkuju,už jsem to také vykoumal...:)

raadek*
Ahoj Pepiku tak to zkus mobilem. Me to šlo v pohodě. Akorat pouzivam nizkou kvalitu obrazku, tak jsem musel kod luštit. R.
pepyk93*

Ahoj Radku,díky za tip.Bohužel mobil si právě teď hoví v servisu...:)

vosikac*
27.07.10 13:54
hodnocení

0x

;)*palec*

hodnocení

0x

...my z lesa hned napoprvé bez problémů... darmo, máme dobré oči, zeleň, čerstvý luft...

krulis*
hodnocení

0x

Slavnostní vyhlášení výsledků a předání cen se uskuteční za přítomnosti zástupců všech nominovaných projektů a dalších čestných hostů ve čtvrtek 25. listopadu 2010.

To jsem netušil že to bude až tak pozdě:(

hodnocení

jj, však taky nyní jde o nominaci, ale ta je v podstatě důležitější než samotná soutěž. Stačí se jen probojovat do soutěže - tam už není důležité vyhrát, jen se zúčastnit. Nominace probíhá do konce prázdnin... :)

marenka*

A 20.9 se nemáme zapomenout vrátit. ;) Prosím pak o připomenutí, protože já na to určitě nerada zapomenu. *hi*

krulis*

No jo no,to ja asi taky:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]