Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jen se chci zeptat - kdo máte účet u "Raifky" - víte o tom, že od 7.7. byly zdraženy služby? Dnes jsem zadával nějaké převodní příkazy a zjistil jsem že místo původních 3,-Kč si účtují 4,-Kč. Co mne ale nejvíce naštvalo je, že banka o změně ceníku nikde klienty neinformovala, ani mailem, ani třeba malou zprávičkou na úvodní obrazovce!
Pokud tam informace byla jen pár dní, mohl jsem ji propást, nejsem nucen ani povinnen kontrolovat účet denně. Každopádně to byla informace nedostatečná!
Tím to nebude. Ty zprávy tam obvykle visí do té doby, než si to přečtete. Máte je alespoň v historii zpráv?
Nemám podobnou zprávu ani v historii. Hlavně že už několik týdnů čtu zprávu o prodloužení provozní doby pobočky na Proseku, která je mi úplně fuk!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.