Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dávejte pozor na co odpovídáte

Od: hop® odpovědí: 26 změna:

Dámy a pánové, kolegyně a kolegové, samozřejmě i vážení hosté této poradny,

dovoluji si vás (všechny, proto malé "v" ;)) oslovit s malou prosbičkou. Zkuste si, prosím, trošku dávat pozor, na co odpovídáte. Nemyslím teď smysluplnost dotazu, jeho formu či pravopis. Jen při klikání na tlačítko "odpověď" občas někdo odpovídá někomu jinému než pravděpodobně původně zamýšlel. Občas čtu odpověď na svoji reakci a nějak se nestíhám divit, co mi dotyčný vyčítá když se mnou vlastně souhlasí. Posléze pochopím, že původně chtěl odpovědět tazateli ale kliknul na "odpověď" u mého příspěvku. To je asi vše, teď už jenom dopsat "Předem děkuji za kladné vyřízení mé žádosti..." :)

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hope, když ono když už je ve větvi víc jak 20 odpovědí, tak už se návaznost odpovědí hůř sleduje a je proto jednodušší klikat na odpovědět nahoře u otázky než reagovat na reakci ve větvi. Hodně účastníků diskuse si prostě možnost reakce na reakci asi ani hned neuvědomí. Já když sem někdy reagoval na reakci ve větvi, tak sem byl taky někdy překvapenej kde až se moje odpověď objevila. V celé větvi totiž není někdy úplně jasný (pokud někdo podrobně nesleduje přesný čas a datum odpovědi), jestli odpověď náhodou nepatří někam jinam. Myslím si že možná by pomohlo nějaký barevný rozlišení větví, jednotlivých dní nebo odpovědí a reakcí ve větvi.

hop®
hodnocení

No, Lujsi, myslím, že to není zase tak složité. Pokud chci reagovat na původní dotaz, kliknu na "odpověď" u něj. Pokud chci reagovat na nějaký další příspvek, opět kliknu na "odpověď" u tohoto příspěvku. A při zpětném hledání myslím, že pak není třeba sledovat čas odpovědí, stačí najít směrem nahoru příspěvek o úroveň výše, tedy odskočený "o jeden odstaveček doleva" a měl by to být ON. Teda takhle nějak by to mělo podle mého názoru fungovat! ;)

Já souhlasím. Pořád je lepší, když se příspěvek objeví sice někde daleko, ale na té správné úrovni, než na konci diskuse, kde nedává smysl. Navíc si nedokážu představit, že je pro někoho jednodušší rolovat na začátek diskuse, když mohu odpovídat přímo na příspěvek, který vidím před sebou.

hop®
hodnocení

Ano, a pokud chci po přečtení příspěvků vyjádřit svůj názor na původní dotaz, není nic jednoduššího, než najít klávesu HOME, myslím, že většina klávasnic je tímto "čudlíkem" vybavena...

doplněno 20.07.10 10:46:

*klávesnic

pokud chybí čudl, tak úplně dole je "Odpovědět na původní otázku" *smich*

hop®
hodnocení

Jejda, pod "Poslední otázky..." jsem nějak nekouknul, člověk se holt učí celej život... *hi*

On to malokdo pochopi, pokud si nenamaluje. pokud odpovidam na odpoved 1, odpoved 2 se zaradi pod ni, pokud odpovim na 2, bude zase pod ni, ale pokud ted odpovim na 1 kam se asi zaradi?

Dávejte pozor na co odpovídáte

Co takhle zkusit znazornujici model zavest..?

Ja jsem presne kvuli tohoto clen diskuzi na lide.cz ktere si jsem si oblibil diky stejne logickemu razeni jako na zdejsi swru...me osobne nejsou nekdy ty schody dost jasne... jen netusim v cem to tu je..ze by phpBB..?

na něco takového jako je phpBB bych se v životě nesnížil ;) vše je originál, každé písmenko...

barvení větví by byl oříšek, jestli by systém hledal kde se to začíná víc větvit (těžko to bude jen v první/druhé/třetí úrovni) bylo by to nejen zatěžující, ale i jak omalovánky.

marenka*

Přesně tak. A naprosto dokonalé je docházení odpovědi na email. *ua* Hned vím, k čemu se vrátit. ;)

raduz*
20.07.10 08:41
hodnocení

0x

42:)

A timto muzeme poradnu zrusit..:D:D

hodnocení

0x

já to řeším tak, že pokud reaguji na někoho, napíču:

Hope, kgkúwetpkgkjfjdfjgdfjgdlfg

sousede, fkjjjjůretjvjnvaůsugutrtr

admine, jjjerutwergwdgf

pak čekám od dotyčného že napíše, Milane, ale takto nikoliv...

:)

pt®

Teda, pane Milane, co jste to zase napsal? *smich* PT /stařenka/

No teda! Milane, to se povedlo...*smich* Vím, že jsem "odpověděla" stařence, ale to je prostě gól.

hop®
hodnocení

Ano Milane, to je rozumné řešení pro ty, kteří se hůře vyznají v řazení příspěvků, takto uvedený příspěvek bych pravděpodobně směroval jako odpověď na původní otázku, samozřejmě dle konkrétní situace.

Nicméně ten překlep se Vám opravdu povedl! *haha*

tesyk*

Jen jestli to byl překlep a né chyba...*smich*

8976*
20.07.10 16:30

*ua**hej**smich*

Milé kolegyně, milí kolegové. Snažím se dohnat zameškaný čas po krásné dovolené, tak jsem nepřemýšlel nad textem, jen jsem rachle mačkal klávesnici. lkůjdfjlasj dlůkušč á§ůawif

omlouvám se

hop®
hodnocení

Pane Milane, ale "NAPCAL" jste to opravdu krásně!;)

hope, však víte jak pochvala potěší. Děkuji Vám.

starcars.cz/...

doplněno 20.07.10 18:27:

omlouvám se, to tam nějak spadlo samo.

(ale samo se přeci nic neudělá)

hop®
hodnocení

Milý Milane, omluva je naprosto zbytečná, myslím, že jste pár čtenářů nejdříve překvapil (to slůvko padne do oka, i já jsem okamžik přemýšlel, jestli jste nezapomněl vložit mezeru), a pak asi velmi pobavil. A to hlavně proto, že k Vašemu obvyklému (velmi korektnímu) písemnému projevu toto slůvko nějak nesedí. Myslím, že zrovna Vás nikdo nebude obviňovat z jakéhokoli záměru, když ty písmenka "š" a "č" jsou tak sakra blízko! :) Hezký den...

limetka*
20.07.10 18:26

*smich**haha*

arakain77*
hodnocení

0x

Tady to zase začíná.Nemáte sakra co na práci?Já valím na zeď kila jemného štuku,zapatlal jsem půl baráku a to dělám jen v kuchyni.Tak holky:Zbalte kýblíky,košťata,hadry,kluci kelňu a filc a hurá ke mě.Za práci dám vše,co vypijete a sníte.Hybaj sem...

malvinka*

Co jsi navařil?*smich*

doplněno 20.07.10 17:14:

Arakaine

arakain77*

něco se najde.Kus prasete,nejaký pták,trochu zeleniny,pivo,víno,štamprdle,pro slabší jedince Mattoni...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]