Nejste přihlášen/a.
Takže dlouho slibované je tu, OBLÍBENÉ OTÁZKY. U každé otázky lze kliknout (vedle ikonky zajimavá otázka) a označit si sám pro sebe otázku jako oblíbenou. Na "moje stránka" je pak výčet všech oblíbených otázek řazených podle toho, kde se co šustlo naposledy.
Věřím, že si novinku užijete! ![]()
jen pro zajímavost: ikonku jsem dělal skoro 2 hodiny (mám jich opravdu hodně verzí) a samotné programování byla půl hoďka, ale bylo by stačilo 10 minut, vědět kam co chci dát hned na začátku ![]()
Jsem se tejden flákal v hotelu s plnou penzí za šest pětek a tejdě koukám na supr změnu. Dík admine, to je fakt perfektní věc. ![]()
Taky moc díky! Celkově jsem fanynkou Poradte.cz z mnoha důvodů - že mi fakt skoro vždycky někdo poradí, navíc třeba do pár minut (mobil hozený dítkem do záchodu
) ) a právě i proto, že tu mám "moje otázky" - kdežto jinde si založím nějakou diskusi, odpovím ap. a za pár týdnů už si to nepamatuju, jakže se ten můj dotaz jmenoval ap.
... teď jako bonusještě oblíbené otázky - paráda!Děkujem. J
lujsi, měli by jsme závidět spíše my... však ty jsi admina vlastně tak trochu popostrčil svojí otázkou poradte.cz/...
takže poděkování z mé strany nejen adminovi, ale i lujsovi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.