Nejste přihlášen/a.
Takže dlouho slibované je tu, OBLÍBENÉ OTÁZKY. U každé otázky lze kliknout (vedle ikonky zajimavá otázka) a označit si sám pro sebe otázku jako oblíbenou. Na "moje stránka" je pak výčet všech oblíbených otázek řazených podle toho, kde se co šustlo naposledy.
Věřím, že si novinku užijete!
jen pro zajímavost: ikonku jsem dělal skoro 2 hodiny (mám jich opravdu hodně verzí) a samotné programování byla půl hoďka, ale bylo by stačilo 10 minut, vědět kam co chci dát hned na začátku
Jsem se tejden flákal v hotelu s plnou penzí za šest pětek a tejdě koukám na supr změnu. Dík admine, to je fakt perfektní věc.
Taky moc díky! Celkově jsem fanynkou Poradte.cz z mnoha důvodů - že mi fakt skoro vždycky někdo poradí, navíc třeba do pár minut (mobil hozený dítkem do záchodu ) ) a právě i proto, že tu mám "moje otázky" - kdežto jinde si založím nějakou diskusi, odpovím ap. a za pár týdnů už si to nepamatuju, jakže se ten můj dotaz jmenoval ap.
... teď jako bonusještě oblíbené otázky - paráda!Děkujem. J
lujsi, měli by jsme závidět spíše my... však ty jsi admina vlastně tak trochu popostrčil svojí otázkou poradte.cz/...
takže poděkování z mé strany nejen adminovi, ale i lujsovi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.