Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Novinka - Oblíbené otázky

Od: admin® odpovědí: 8 změna:

Takže dlouho slibované je tu, OBLÍBENÉ OTÁZKY. U každé otázky lze kliknout (vedle ikonky zajimavá otázka) a označit si sám pro sebe otázku jako oblíbenou. Na "moje stránka" je pak výčet všech oblíbených otázek řazených podle toho, kde se co šustlo naposledy.

Věřím, že si novinku užijete! :-D

doplněno 17.07.10 20:36:

jen pro zajímavost: ikonku jsem dělal skoro 2 hodiny (mám jich opravdu hodně verzí) a samotné programování byla půl hoďka, ale bylo by stačilo 10 minut, vědět kam co chci dát hned na začátku *smich*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

Šikula.Díky.*palec*

hodnocení

0x

Děkuji, mám opravdu radost. Kolikrát jsem si říkala, že tuhle odpověď si musím zapamatovat, protože se mi bude hodit... a zapadla někam mezi Asterii a gelové nehty... Tak teď si ji schovám do "oblíbeného" šuplíčku.

marenka*
hodnocení

0x

*ua*Díky *ua* Já jsem si toho všimla, je to cca 5 minut a říkám si. "Jé to je dobrý, to už tu bylo? To jsem tak slepá, že jsem si toho nevšimla dřív?" :D Už jsem se na to chtěla zeptat, to by zas byl trapas. *hi*

Fakt moc díky. *pusa*

mil®
hodnocení

0x

Jsem se tejden flákal v hotelu s plnou penzí za šest pětek a tejdě koukám na supr změnu. Dík admine, to je fakt perfektní věc. *palec*

hodnocení

0x

admine-to se vám povedlo! Bezva! Díky *hej**palec*

durancea*
hodnocení

0x

Taky moc díky! Celkově jsem fanynkou Poradte.cz z mnoha důvodů - že mi fakt skoro vždycky někdo poradí, navíc třeba do pár minut (mobil hozený dítkem do záchodu :)) ) a právě i proto, že tu mám "moje otázky" - kdežto jinde si založím nějakou diskusi, odpovím ap. a za pár týdnů už si to nepamatuju, jakže se ten můj dotaz jmenoval ap. :) ... teď jako bonusještě oblíbené otázky - paráda!Děkujem. J

hodnocení

0x

Admine parááááda!.!.!

Připojuju se s poděkováním a gratulací (taky s tichou závistí) ... *palec**smich*

lujsi, měli by jsme závidět spíše my... však ty jsi admina vlastně tak trochu popostrčil svojí otázkou poradte.cz/...

takže poděkování z mé strany nejen adminovi, ale i lujsovi...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]