Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko , můžu nějakým způsobem přestat sledovat otázku, na kterou jsem přispěla? Aby mi nevyskakovala nová upozornění.
Děkuji.
Když Vám přijde upozornění, klikněte (aniž byste otázku otvírala) na spodní (třetí zhora) červeně zvýrazněný odkaz pod upozorněním.
Tohle tam nemáte?
Aha, tak pokud nemáte odesílání mailů, tak to takhle skutečně nejde . Nezbyde, než se zeptat přímo admina (ten by to vědět měl
)
Otevřít ji musím, zobrazí se v seznamu "na které jste odpověděla". Maily mi nechodí, mám je vypnuté.
Aaaaaa, už to vidím , jaktože jsem si toho nikdy nevšimla? Slepota, ach jo...
Moc díky, omlouvám se za zbytečnou otázku, ale o tomhle jsem fakt netušila.
Aha, tak nic, jsem si to s něčím spletla... dneska fakt nemám dobrý den
Takže otázka stále trvá.
Magdone, já to taky nevidím. Kde najdu ty nabídky možností? Hledám je, ale nevidím.
Upozornění mailem nedostávám, protože nechci. Dostávám jen upozornění na svou otázku, když ji zaškrtnu. Ptám se na mailem neoznámený nový příspěvek, v části Moje Poradna, Do kterého jsem přispěla. Tohle chci vypnout. Jde to?
Milá babčo, já také koukám na otázky přes kolonku "Moje Poradte.cz", holt stane se, že se objevuje otázka která mně dál nezajímá, nebo mně ekluje, až se mně zvedá žaludek, ale pokud je ta otázka aktivní, tak se bude červenat, ale to neznamená, že se do ní musím dívat. Až přejde zájem, tak se sama posune až se ztratí z dohledu. - pt
Ne, to tam nemám. Jen jen odpověď, návrat do rubriky, přejít na nejnovější odpověď a zobrazení struktury odpovědí...
Dobrý den, pokud si nenecháváte přeposílat odpovědi do mail. schránky, tak toto upozornění nemůžete vidět - není-li žádost, není posíláno, není upozornění a není ani možnost odhlášení z otázky (tímto způsobem). Zdravím!
doplněno 11.03.16 11:23:babkazov - třeba je nějaké řešení, které neznám a vysvětlí nám to až admin.
Bene, děkuji. Ale štve mě to! Ráda bych se někde odklikla, že už nechci nějakou otázku ani vidět. No, co už?!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.