Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rict holce ze ji miluju

Od: subi* odpovědí: 1 změna:

ahoj je mi 19 moc ji neznam ale trochu sme si psali na fb a vcera prijela za kamoskou do meho mesta pozde vecer mi napsala esi nemam cigaretu ..jel sem za ni povidali sme si v aute asi hodinu parkrat sem rekl ze sem ospali bylo totiz uz po 12 a ja staval do prace ale ona ne ze semnou chce byt taksme kecali ja ji hladil osahaval a ona se nebranila ale libat se nechtela je mo pekna ale ona chce asi jen ulet ja sem taky na ulety ale ona je silene moc krasna a ja bych sni chtel stravit jeste jednu noc bylo mi sni moc fajn nakonec sme se rozloucili dali sme si pusu no ja nevim moc ji jeste neznam ale je mi sni fajn a kdyz sem ji oblimal nebranila se nebo tak stim libanim rikala ze se nezname je brzo ja vim no ale tak jak na ni ona chce asi jen ulet chtel bych ji neco napsat co ji fakt dostane ale nevim co nechci se citit trapne poradite mi nekdo

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jsem*
hodnocení

0x

Koukám, že ses ještě nedočkal žádné odpovědi, tak já to tedy prolomím. Ptáš se,"jak říct holce že ji miluju". Pak ale mluvíš o úletu. Myslím, že si pleteš pojmy s dojmy (nic ve zlým, ale není ti už 15). Jseš dospělej "chlap", tak zkus zapojit rozum. Zkus si odpovědět na pár otázek. Pokud je na úlety, jak si můžeš být jistý, že neuletěla před tebou s někým, kdo má AIDS? Tohle nebezpečí opravdu hrozí, a tak si odpověz na další otázku. Když jo, co pak? Stálo by mi to za to? A i kdyby byla "čistá jak lilie", tak co budeš mít z jedné noci? To sice vím, ale myslím z dlouhodobějšího hlediska. Nestálo by spíš za to, zkusit s ní chodit, než se jen vyspat? Co takhle zjistit, jaký má názor na dlouhodobější vztah? A co když vztah má? Nepiš jí nic, co jí dostane, ale prostě jí napiš, že ti s ní bylo moc hezky, jestli si to nechce zopakovat, a pak uvidíš. Hlavně - rozum do hrsti! Držím palce...*vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]