Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám kamarádku z dětství

Od: jarojetu® odpovědí: 10 změna:

hledám kamarádku z dětství Libuši Vejvodovou/ vdaná Hanzalová/ bydlela v Žatci jako vdaná asi v Praze, neznáte ji někdo bude ji asi 64 let. Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

Já chodila v Praze k zubařce Hanzalové.Nyní je v důchodu.

Mohla být lékařkou?

doplněno 15.07.10 15:26:

Bohužel to není ona.Je mi líto.

hodnocení

Nevím co potom studovala dál, ale jestli se jmenovala Libuše, tmavovlasá, a vím, že kouřila nebyla vysoká a tmavé oči měla. Je jí asi 64 let, nebo méně, přesně nevím, vyrůstaly jsme v jednom domě a moc mi psychicky pomáhala, když budete mít na ni číslo a odpovídá popis na ni a jmenuje se Libuše, dejte mi vědět Děkuji moc. Hezký den.

lally*
hodnocení

0x

Co se zkusit obrátit na ČT pořad Pošta pro tebe. Zeptat se, jestli vyhledají člověka i bez zveřejnění v televizi. Ne každý se chce svěřovat národu.

michal958*
hodnocení

0x

jzkusil bych tu postu pro tebe, nebo facebook

ar*

No, Michale, 64 let to ten facebook to bude tutovka

michal958*

setkal sem se s tim ze i stara pani ktere bylo 68 let chodila na facebook :)

lidus*
hodnocení

0x

Víte toho dost, jméno za svobodna, bydliště radím napsat dotaz na obecní úřad Žatec nebo na evidenci obyvatel, ještě pokud víte, že je lékařka zkuste kouknout na můj lékař nebo podobné.

hodnocení

0x

firmy.cz/...

Našla jsem firmu v Praze, ve které je jednatelkou Libuše Hanzalová, ročník 1972. Teoreticky by to mohla být dcera Vaší kamarádky. Na odkazu najdete telefon, zkuste tam zavolat, nechat si dát k telefonu jednatelku a domluvte se s ní. Za zkoušku to stojí.

hodnocení

0x

Oni někteří úředníci neradi prozrazují data obyvatel, ohánějí se ochranou údajů... Spíše bych zatelefonoval na úřad v Žatci, teda nevím, či ten Louny nebo Jihlava, a zeptal bych se, či budou ochotní předat Váš dopis obyvatelům obce se jménem Vejvoda - Vejvodová, ve kterém popíšete osobu, kterou hledáte. Může se stát, že to bude někdo z přízně, nebo někdo, kdo má informace. Nebo někdo z obecního úřadu dá kontakt na pamětníky v obci, kteří si mohou vzpomenout. A možná, že Vám dá i adresu Vejvodů v Žatci. já našel dvě..

Vejvodová Jarmila Ostrov 2286, 43801 Žatec
Tel.: 415 728 157
Vejvodová Zdeňka Husova 2062, 43801 Žatec
Tel.: 415 748 132
Zkuste jim brnknout, co když se trefíte...

Já například jsem hledal jednu osobu tak, že jsem si vzpomněl, jak před 30 lety se zmínila, že mají chalupu tam a tam. Tak jsem tam zavolal na poštu a poštovní doručovatelka si vzpomněla na kolegyni v důchodu a ta zase si vzpomněla, kdo tu chalupu koupil do dotyčné osoby a ten někdo mi dal telefón. Ovšem už dávno proběhlo přečíslování a potom i přejmenování ulic. Myslím, že někdo tu z poradny mi pomohl najít to přečíslované číslo a i novou ulici. Všechno po telefónu, dělí nás dobrých 700 km, osobní pátrání bylo na dlouhé lokty, vlastně kilometry.

Tak třeba zkoušet každou možnost, jak radí i ostatní...

Držím palce!

No pokud by tazatelka mluvila s jednatelkou a požádala, aby (jestli její maminka byla za svobodna Vejvodová) dala mamince tazatelčin telefon, nebylo by to nic proti ničemu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]