Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aréééé, halóó

Od: sebod* odpovědí: 29 změna:

Are, zavíráme dnešní poradnu a jdeme do hajan *houpy**smich*

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Jéje tak na to jsem narazil až teď. No víš sebod sice jsem byl asi přihlášenej na pordte, ale dělal jsem jinou práci na pc. Bohužel jsem trochu ponocoval a dnes je den blbec.

pepane*

Může být ještě hůř.:D

sebod*
hodnocení

Tak já to teď v práci balím a padám se koupat.*ua* Možná tam k Tobě. Na Pecku ;)

pepane*
14.07.10 12:41

Ty se máš*zed*

ar*

Tak to já teď jedu pro barvu a jdu stříkat deře na jednom "pažoutku" *zed*

Na Pecce bude plno lidí, aby ses vůbec vešla do bazénu.*smich*

sebod*
hodnocení

Are, na to mám dobrej trik. Dojdu k bazenu a hodně nahlas začnu mluvit o tom, že jsem tu před pár dny byla s kámoškou. Ona se chudák vykoupala a teď má z vody strašnou vyrážku. Nesmí se koupat ani chodit na sluníčko*zed* Máš vidět ten úprk lidí z vody ven *bezim*. A já si okupuju celej bazen sama samotinká*ua*.

Tak bacha, ať nemáš na dveřích krupičku. Pořádně to vytmel a přebruš ;). Nojo, no. Někteří lidé jsou hrozně škodolibý .Papa*smich*

ar*

Japak bylo na Pécce, nepéršelo tam?*smich*

sebod*
hodnocení

Nakonec jsme skončili na Dachovech. paráda. Pár lidí, voda čistá, pivo chlazený :D. Vydrželi jsme tam do deseti večer. To byla voda vůbec kouzelná:). Dnes k večeru tam jdeme zase dělat mořský panny (nebo spíš vyvržený vorvaně)*haha*

ar*

Jé jak ti závidím. Já jsem říkal , že mám den blbec ,ale byl to den kretén. Tak si to dneska pěkně zopáknu.*zed*

Aréééé, halóó
marenka*

Are a co kdybys na zakrytí auta použil místo letáků PLAYBOY? ;) Hned by se pracovalo líp *ua*

doplněno 15.07.10 16:03:

Já prvně místo pracovalo chtěla napsat slovo pro ZPŮSOB nanášení laku, ale v souvislosti s uvedeným časopisem by to fakt vyznělo zajímavě. *vtip*

ar*

Je mi to jasné jaké slovo jsi myslela. Ty potvůrko. Playboy se nehodí ze dvou důvodů zaprvé je ne křídovém papíru a zadruhé by se člověk mohl třeba zakokat na určité místo a mohlo by to někde téct.

doplněno 15.07.10 16:16:

Samozřejmně jsem myslel barvu!

marenka*

*haha* to mě hned praštilo do očí, ale nechtěla jsem to komentovat. Řekl sis to sám. :-P*haha*

sebod*
hodnocení

Copak? Nepovedlo se? To já znám Kolikrát jsme na dílně přebrušovali nastříkanou barvu*zed*. S chutí do toho, půl je hotovo*smich*

ar*

Ale tak nějak celkem i povedlo jen barva měla nepatrně jiný odstín. Prostě tyhle světlé (zlaté , stříbrné a šedé) metalízy to je pro zlost.

sebod*
hodnocení

Mařeno!*bum*Nerozptyluj Ara *stop*. Chudák. pak je z toho celý nervní a zase to celý postříká blbě :D.

marenka*

*haha* a pak s Tebou zajde na *pivo* (to je cílené ;))

ar*

To není špaté řešení. Já mám hotovo a razím ke kámošovi do osvěžovny Na růžek na dva až tři Kryštofy.

Aréééé, halóó #2
marenka*

Are, tuhle znáš? Pusť si zvuk ;)

ar*

*smich* Jojo ,to je krásnej cholerik, na druhou stranu ho i chápu.Někdy dokážou konstruktéři opravdu zázraky , hlavně francouzi. Např. rozvody na Peugeotu 605 2.5TD to je "nádhera" u jiného auta na dvě hodiny a u 605 na dva dny:)

"Auťáci" mají mít na předloktí ještě jeden kloub navíc a a dlaň otočnou o 360 stupňů.

Maruš , ze mně někdy taky padají nadávky když to nejde, sice né tak peprné jako u opraváře lakatoše. Zato přesně i manželka pozné ve které zemi se auto vyrábí. Naschvl jestli to poznáš. "proč reději nepěstujou jen olivy a na auta se nevy..." "Ty magoři uměj akorát koňak" " to se nedivím , že prohráli dvě války za sebou" " tak už mi je jasný proč maj šiké oči"

marenka*

Tak tos mě dostal. *sok* Olivy mi sedí k Řecku, ale to auta nevyrábí. Koňak? Fííí jsem ostudá *zed*

Jo ale Německo a Japonsko to známe. První auto máme a na druhé nadáváme. ;) (u mého protějšku to zní jako "zku..nej japonec" *vtip*

doplněno 16.07.10 12:57:

Francouz? (koňak) *nevi*

sebod*
hodnocení

Já bych řekla, že ty olivy Ar dopručuje Italům. Jinak to máš nejspíš dobře. I když Japonce teď začnají nahrazovat Korejci

ar*

No, Italové tam zase "se ani nedivím , že tu věž maj nakřivo" Olivy = Seat ;)

marenka*

Ufff, díky. Počkej, dojde času a k tomu poslednímu odpovíme vietnamce. *vtip* Oni jsou tak pružní, u nás mají už i nářadí a barvy, zeleninu, masnu, sámošku, hadry samozřejmě, hospody i nevěstince, že bych se nedivila, kdyby šli i do aut. Třeba taková ŠKOTA, Beta Romeo nebo Open za polovic? *haha*

doplněno 16.07.10 13:11:

ááá Španělsko *ua*

No Mařenko, to je úžasné. Manžel se přišel podívat z obýváku, co se tady děje, a za chvilku mu tekly slzy smíchem jako mně... Dík. *smich*

doplněno 16.07.10 18:02:

A až se manžel vybrečel, tak soucitně pravil:"Já ho chápu."

ar*

A tady k tomu kluci udělali krásnou parodii

a tohle je taky bohatý slovník nerváka

No. A brečeli jsme nanovo. *smich* To není možné...

marenka*

Inzinyrko, já tohle znám hrozně dlouho. ;) Stala se dneska taková věc. Jeden náš zaměstnanec opravoval na dvoře Fuchs. Morduje se s tím chudák druhý den a tak mu pracují nervy, celý od oleje, vedro, škoda mluvit. No a najednou, až v kanceláři, slyším příšerný řev. "Kur.., do p..i, já se na to..." V tu ránu jsem si na to vzpomněla, zavolala jsem si ho a pustila jsem mu to. *haha*

(neuvěřitelně se vyčistil vzduch, smál se taky a pořád při poslechu říkal: No vždyť jo, přesně *vtip*)

doplněno 16.07.10 18:13:

Parodie taky super *haha* Jo, někdy se v životě hodí i ta neslušná čeština *frajer*.

ar*

tak by mě zajímalo, jak by tenhle telefonát dopadl, kdyby zavolal tomu mechanikovi od Lakatoše

doplněno 17.07.10 13:30:

Taky výbornej telefonát:

Inženýrko to opravdu není narážka na váš nick

jj, Kačanová je špica... doufám, že tak nedopadnu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]