Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
před chvílí mi přišla TRICK SMS z čísla 601 40. Neodpovídal jsem, a vypadá to na podvod. Píše mi nějaká holka, které jsem nedával t.č., že mě zve do restaurace. Kolik bude stát SMS? 40 Kč předpokládám. Michal
Už se toto objevuje i v zahraničí.
Uvedené telefonní číslo nepatří žádné osobě,běžná t.čísla jsou devítimístná.
Další pokus tahat z lidí prachy.
Děkuji ti, napsalo mi O2, že tyto karty již jsou jen v doprodeji. A četl jsem, jak jsou nebezpečné.
Pokud bylo číslo 601 40 xx xx tedy devítimístné, tak čísla nejsou doprodej, jedná se o čísla bývalého O2, které byly používány jako modemová čísla. Modemy se zrušily a čísla jsou normálně funční na volání. také máme jedno doma s předčíslím 601... a nejsme sami, spousta lidí má předšíslí 601 a není to podvod. Pokud to bylo 601 40 a nic víc, asi je to podvodná sms
Dobrý den,
jedná se pouze o pěti-místné telefonní číslo, tedy 601 40 a za tímto číslem už nepokračují žádná další čísla. Ptal jsem se dnes strážníka policie, který mi řekl, že tyto SMS a hovory mám blokovat. Jinak si s tím neví rady a chodí mu na mobil také podvodná čísla. Děkuji Vám za Váš názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.