Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poděkování kartagincovi

Od: ucho* odpovědí: 7 změna:

tímto dodatečně děkuji kartagincovi za trpělivost, kterou věnoval kontrole mých mat.příkladů.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Ano, i pan Kartaginec je velmi ochotný člověk, který zde zadarmo radí lidem, kteří pomoc nebo radu potřebují! *palec*

Tímto se k tomuto poděkování připojuji a rád bych aspoň za sebe toto poděkování rozšířil i na ostatní rádce!

doplněno 13.06.10 21:17:

Milý(á) ucho, ještě bych rád ocenil Váš (Tvůj) přístup, spousta tazatelů zde naši pomoc nijak neohodnotí, natožpak aby kvůli tomu založili nové vlákno. Díky! *palec*

lidka*
hodnocení

0x

Teď jsem zrovna četla další pomoc trpělivého kolegy při výpočtu poloměru podstavy rotačního válce ze skla. *tuc* A to poděkování je fakt milé. *placni* Co si budeme namlouvat, potěší to v každém případě. A často je trpělivost nezbytná. V mém případě určitě, kdybych potřebovala poradit s počítačem. Snad něco nepřivolám. *modla* Takže přidám jenom všem trpělivým rádcům *palec*!

hodnocení

0x

Děkuji za poděkování, je to milé. Jak se říká, rádo se stalo (Indové by řekli"udělal jsem si zásluhu). Je fakt, že ochotných rádců je tu dost, ale při této příležitosti jsem si uvědomil, že mám ještě dloužek - sliboval jsem zkontrolovat nějaký determinant a trochu jsem na to zapomněl: Ještyě to udělám, ale ono to určitě bylo dobře, to bylo dost vidět na první pohled.

hop®

Pane Kartaginče, ono to poděkování většinou potěší víc než bod a tričko, hlavně když ta "obyčejná" rada pomůže "obyčejnému" člověku"!

BTW, taky jsem vlastně něco slíbil a nějak ... upřímně jsem se na to vys*al... a pak už to bylo pasé, furt mě to nějak mrzí, asi to znáte...

sebod*

Kartaginec je na tohle *palec*. Já hlavně oceňuji to, že tazateli nepředloží výpočet příkladu na zlatém podnosu. To je pro studenta sice to" hlavní", ale ke studiu mu to nepomůže. Kartaginec ho ale učí logicky uvažovat a pomalu ho k výsledku nasměrovat. A to je to nejdůležitější. Je to BOREC *ua*

pu®
hodnocení

0x

Taky si všímám odpovědí kolegy Kartagince a líbí se mi *palec* A od Ucha je milé založit na to speciální vlákno *palec*

pt®

ucho, jste slušňák, protože jste mladý, a dokážete poděkovat. A Kartaginec si to zaslouží, myslím si že ho to potěšilo. ;) PT /stařenka/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]