Nejste přihlášen/a.
A ještě děkuju za další příspěvek na zmíněné diskuzi u kterého jsem nevěděla zda se začnu dřív smát a nebo mi dřív vyhrknout slzy , pochopitelně s radosti
(Laura je velice chytrá dívka, kterájistě převyšuje své věkové okolí. Je to prokletí, kterým si každý chytřejší člověk projde. Lidem je trnem v oku, že všechno zná dobře, na poradne.cz jí nikdo nevěří věk ani pohlaví, ale s tím se musíme naučit žít. IQ je dle mě nejen měřítkem chytrosti, ale taky měřítkem neštěstí, kdy se takovým lidem kolem IQ 130 těžko žije s lidmi s IQ kolem 80-90
Laura303 je mladá slečna se životem před sebou, tak to je a můžeme ji závidět. Já tedy ano.
.. nesmyslných vláken jsou desítky, proto je myslím to nejjednodušší to odpouštět zvláště mladým uživatelům, dětem, kteří se zde chovají slušně a důstojně!)
MOC DĚKUJU *
doplněno 28.06.10 20:03:
*z radosti
Tohle zalozene vlakno uz je vrchol demence, nemyslite, ze uz toho bylo dost? Ano, budeme otevirat nase lednicky a sapajzky s velkou opatrnosti.. Reknete mi jedno, i kdyby tedy laura303 byla treba 10 lete holcicka, co na tom meni fakt, ze to jsou casto uplne nysmysly? Boze, komu mam co zavidet? To snad ne.. Nakonec ja mohu po telefonu mluvit s kymkoliv kdo se bude za nekoho vydavat, pujdu-li do jadra pudla. Tohle uz je absolutni vrchol, no nic, jeste, ze jsem dnes svihnul s tabakem , Camelot
Nóóó Lauro, tak pokud zakládáš Fun Club odpůrců tak tímto přístupem se to rozhodně bude dařit. Ještě jeden takovýto příspěvek a máš o dalšího víc.
Camelote jsem rád , že jsem nepřestal, právě bych znovu začal. Nešloto, musel jsem si dát dlouhej dým.
No, ještě pár takovejch Laur, a já na starý kolena začnu hulit taky. Možná si spíš něco šlehnu.
A proč to ventiluješ tady, to poděkování a veškerý ty bláboly okolo? Jestli mu chceš poděkovat, tak mu pošli SMS, mail atd. Ale to ty asi nechceš, proto tady imrvére exhibuješ se svou "chytrostí". Taková naše česká Lisa Simpsonová, že?
Ano, Raadku, je to hezké že umí poděkovat, ale o tom příspěvek, na který jste reagoval, nebyl. Ten se týkal toho, že to měla udělat nějakou soukromou cestou (viz příspěvek), a ne tady zakládat další vlákno a zahleňovat celou poradnu podobnými nesmysly. Tenhle web byl založen k jinému účelu, nikoliv jako pokec pro nudící se puberťáky bez kamarádů, ale - jak už vyplývá z názvu - jako poradna. Dík těmto příspěvkům se poradte.cz stává stále míň a míň přehledný. Mimochodem- hold se nezvyká, hold se vzdává.
Už se těším na další ublížený výlev Laury a jejich pobočníků. Možná i nové vlákno bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.