Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Varování před telefonním číslem

Od: michal22* odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

chtěl bych varovat všechny, co jim volalo číslo 442 035 149 939, ať neposílají žádné peníze. Jedná se o forex SCAM! Volají z Nizozemí. Prý podle dostupných zdrojů otravují až 6 krát.

Neměl bych to ohlásit na Policii ČR?

A také si dávejte bacha na policejní vir, který zákeřně útočí. Děkuji. Michal

A když napíšete do 6:30, stihnu si to přečíst.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dík za upozornění, ale žádné peníze zásadně neposílám (a ani neodpovídám) na jakákoliv podobná volání, či maily. Kdo to v dnešní době dělá, zaslouží si, aby naletěl.

Co se týká toho policejního vira, ten v různých obměnách koluje Internetem dobrých 5 let, takže nic nového. Dá se chytit i na stránkách zcela nevinných. Některých verzí je docela problém se zbavit (párkrát se to tu už řešilo), některé se dají vyřešit pouhým restartem.

krasula
hodnocení

0x

Na internetu je seznam takových čísel pod názvem Negativní telefonní čísla. Jednou mi cosi opakovaně volalo.Poprvé jsem to automaticky zvedla. Vnucovali se, přesvědčovali k finanční transakci. Když nedali pokoj, tak jsem si číslo vyhledala na internetu. Samozřejmě bylo v kategorii negativních otravných. Do mobilu jsem si je označila ŠMEJDI. Od té doby, asi 2 roky ještě volali asi 10x, nereaguji.

iz*
hodnocení

0x

Jak Vy to, Michale,

děláte, že Vás někdo stále takhle otravuje?

Dnes Forex scam, další den Trick SMS, ...

Nezveřejňujete někde zbytečně své číslo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]