Nejste přihlášen/a.
Odešel z místa posledního pobytu v Praze neznámo kam.Je silně závislý na medikamentech a potřebuje odbornou pomoc.
Je mu 38 let-186cm vysoký, prošedivělé vlasy.Na pravém předloktí tetování draka.a na těle další tetování.Na prstech ruky má vytetovaná písmena-I V E T A. na obou předloktí i obličeji má mnoho jizev
Děkuji za jakouko-li informaci
Laurinko nevím jestli jsem dotaz správně pochopila ale podle mě estery má na mysli jestli ho třeba někdo neviděl ne jestli má FB tak jsem to aspoň pochopila já
doplněno 27.06.10 17:22:člověče ty jsi hlavička to by mě nenapadlo
Já to pochopila , teda doufám . Ale myslela jsem Luci že přes FB , by se mohl poptat např. lidí co má v přátelích apod.
Kujuu
Děkuji mnohokráte za každou stoúičku.Nemá na FB založen profil, protože je teprve pár týdnů na svobodě.Večer budu mít jeho fotku v pc,tak se bude lépe hledat.Děkuji za vaši ochotu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.