Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi otevřít otázka...

Od: hanher* odpovědí: 7 změna:

...a to konkrétně Kde vyprat v Praze

Dělá to jenom mě?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

I mně, tak asi všem...*nevi*

doplněno 26.06.10 23:43:

Asi si budeme muset dojet vyprat třeba do Brna ... *nevi**smich*

luckapucka*

mě též ne-e

sebod*

jojo. V Praze se prát nebude *nevi*

hodnocení

0x

cz.marys.cz/...

pradelna-hopra.com/...

fora.babinet.cz/...

Asi se nekomu nelibi prani pradla ve verejkach:D

hodnocení

0x

tvmartin chvilku po 4. hodině vložil otázku po druhé, objevuje se ta samá chyby, vrch stránky čistý, spodek obsahuje údaje z poradny...

dobrá prádelna, ale nedá se říci, že vyprala DOČISTA DO ČISTA!

Nejde mi otevřít otázka...

hodnocení

0x

Nelze odpovědět na otázku, která nebyla položena! V obou případech chybí její text! Viz obr.

doplněno 27.06.10 06:38:

Tuto nepoloženou otázku lze otevřít a eventuálně na ni reagovat v IE

Nejde mi otevřít otázka... #2

pu®
hodnocení

0x

Mně nyní nejde otevřít otázka "Děkuji všem co se mi snažily [sic] pomoct". A to ani v IE. Že by to tam někdo napsal také bez textu? Vždyť to ani nejde, ne? Tady v poslední době řádí duch *ee* No, stejně teď nemám čas sem moc přispívat, vždycky en takhle v noci mrknu, ale koukám, řeší se tu hlavně fungování poradny a kdo a jak kde píše... Zdá se mi to, nebo to tady postrádá ten radičský drajv? Ale nemám dojem, že by se tu ustavovaly kliky souvěrců, a tak rádcové poradně ubírali na jménu, jak někdo (jinými slovy) poznamenal kdesi jinde.. (anebo jsem si to taky špatně přeložila..). Ale to je zase mimo toto vlákno, omlouvám se...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]