Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušennost s firmou Naturamed

Od: aastorkaa odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

právě se potýkám se stejným problémem,který má,jak čtu v diskuzi, spousta lidí.

U firmy Naturamed jsem nic neobjednávala.Přesto se cca před měsícem a půl objevily dvě složenky ,každá na částku 299,- .Jen pro upřesnění,na adrese již 4 roky nebydlím.Novým nájemníkům jsem řekla,ať složenky zlikvidují,že jsem nic neobjednávala.Včera byl doručen dopis,ve kterém je vyhrožováno exekutorskou firmou.

Dnes jsem kontaktovala zákaznické centrum a snažila se dostat vysvětlení.Bylo mi sděleno,že si nejspíš nový nájemník objednal produkt na mé jméno - nesmysl.Další věc,která mě šokovala,mé iniciály,ke kterým nevím jakým způsobem přišli,byly připraveny pro vložení do registru dlužníků,díky dvěma zničeným složenkám.Paní mi nabídla řešení,napsat čestné prohlášení.

Proč bych si měla dopisovat s někým s kým jsem nikdy neměla zájem komunikovat?Proč mě připravují o čas a nutí obhajovat se.Mohla bych se opravdu díky takovéto firmě nevědomky ocitnout v registru dlužníků?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kohout*
hodnocení

0x

Taky jsem dostal před čase od nich psaníčko. Kašlete na výhružky je to jen nátlak.Vyhrožujte třeba taky.Ale spíš se tím vůbec nezabývejte a pokud k vám přijdou nějací vymahači, zavolejte prostě policii.NATURAMED JSOU PODVODNÍCI.Toť celé.

hodnocení

0x

Nepřišla někomu nabídka od Naturamed na zájezd - letecky do Itálie? Je to další podvodná praktika? Není tu někdo náhodou, kdo se zúčastnil zájezdu, ale to asi ne, že? Myslím, že že se žádné zájezdy neuskutečňují. Děkuji za zkušenosti a informace, dnes to je samý podvod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]