Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
právě se potýkám se stejným problémem,který má,jak čtu v diskuzi, spousta lidí.
U firmy Naturamed jsem nic neobjednávala.Přesto se cca před měsícem a půl objevily dvě složenky ,každá na částku 299,- .Jen pro upřesnění,na adrese již 4 roky nebydlím.Novým nájemníkům jsem řekla,ať složenky zlikvidují,že jsem nic neobjednávala.Včera byl doručen dopis,ve kterém je vyhrožováno exekutorskou firmou.
Dnes jsem kontaktovala zákaznické centrum a snažila se dostat vysvětlení.Bylo mi sděleno,že si nejspíš nový nájemník objednal produkt na mé jméno - nesmysl.Další věc,která mě šokovala,mé iniciály,ke kterým nevím jakým způsobem přišli,byly připraveny pro vložení do registru dlužníků,díky dvěma zničeným složenkám.Paní mi nabídla řešení,napsat čestné prohlášení.
Proč bych si měla dopisovat s někým s kým jsem nikdy neměla zájem komunikovat?Proč mě připravují o čas a nutí obhajovat se.Mohla bych se opravdu díky takovéto firmě nevědomky ocitnout v registru dlužníků?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.