Nejste přihlášen/a.
Ahoj Admine. Chtěl bych se zeptat, jestli si mohu změnit jméno z jakub32 na CTB? Díky za odpověď
myslím, že jsme tu naposledy (to už je let) měli nějaké pravidlo, že změnu jména musí posvětit i několik zdejších registrací. Tím se docílí toho, že změna jména bude průhledná a každý bude vědět. Stačí mi podpora 5 registrací, tj že sem napíšou, že proti tomu nic nemají. (ne nových )
Je to snesitelné?
pro Admina -
v souvislosti s touto otázkou
- mám zde několik jmen, protože jsem se neuměla pořádně zaregistrovat, přihlásit, nebo vložit avatar - ale používám jenom culdabulda1 - jde s tím něco udělat? - tj. vymazat všechny ostatní registrace? - mám ráda pořádek, a hesla k ostatním registracím si už stejně nepamatuju, i kdybych je chtěla použít !
pt -
- no mně se zadařilo - buď jsem tak dobrá, nebo tak blbá - ale asi to druhé - přes PC jsem holt "znalec" !
ladin - dík - AHA !
Dobrý den, pokud to pomůže ke změně nicku, tak já souhlasím. Ovšem, lepší by bylo TBC.
TBC je zkratka, kterou zná snad každý. Zdravím!
doplněno 18.10.15 13:43:Omlouvám se. Ano, je to legrace a také zkouška, co to udělá bez použítí smajlíka (amajlík).
doplněno 18.10.15 13:44:Mám tam překlep .
Dobrý den, myslím, že uživatel chtěl pouze změnit jméno, ale přišel o celý profil - nyní se tam ukazuje Neregistrovaný uživatel. Možná očekávejte reklamaci . Zdravím!
admin - jo, to je vlastně pravda. Tak reklamace nehrozí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.