Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna jména na Poradte.cz

Od: ctb* odpovědí: 23 změna:

Ahoj Admine. Chtěl bych se zeptat, jestli si mohu změnit jméno z jakub32 na CTB? Díky za odpověď

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

myslím, že jsme tu naposledy (to už je let) měli nějaké pravidlo, že změnu jména musí posvětit i několik zdejších registrací. Tím se docílí toho, že změna jména bude průhledná a každý bude vědět. Stačí mi podpora 5 registrací, tj že sem napíšou, že proti tomu nic nemají. (ne nových *smich*)

Je to snesitelné?

bomba*
hodnocení

0x

Snesitelné ;)

tajemnak*
18.10.15 13:03

Souhlas :)

hodnocení

0x

Nemám nic proti.

doktpr365*
18.10.15 13:07
hodnocení

0x

souhlas

hodnocení

0x
Nesouhlas, samozřejmě ano. :)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Proč? Myslím si, že jakub32 je mnohem trefnější nick než zkratka cestovní agentury nebo něčeho jiného.

ctb*
hodnocení

protože pod jménem jakub32 mě zná spusta lidí, chci být víc anonymní a agenturu nemám

culdabulda1*
hodnocení

0x

pro Admina -

v souvislosti s touto otázkou

- mám zde několik jmen, protože jsem se neuměla pořádně zaregistrovat, přihlásit, nebo vložit avatar - ale používám jenom culdabulda1 - jde s tím něco udělat? - tj. vymazat všechny ostatní registrace? - mám ráda pořádek, a hesla k ostatním registracím si už stejně nepamatuju, i kdybych je chtěla použít !

doplněno 18.10.15 13:33:

pt -

- no mně se zadařilo - buď jsem tak dobrá, nebo tak blbá - ale asi to druhé - přes PC jsem holt "znalec" !

doplněno 18.10.15 13:34:

ladin - dík - AHA !

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 18. 10. 2015 13:22:43
Je to jen otázka času. poradte.cz/...
pt®

culdo, jak se zadařilo udělat tolik registrací z jednoho PC? To opravdu jde? Díky. - pt

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud to pomůže ke změně nicku, tak já souhlasím. Ovšem, lepší by bylo TBC.

TBC je zkratka, kterou zná snad každý. Zdravím!

doplněno 18.10.15 13:43:

Omlouvám se. Ano, je to legrace a také zkouška, co to udělá bez použítí smajlíka (amajlík).

doplněno 18.10.15 13:44:

Mám tam překlep .

majsterjoe*

Ale Bene, je to snad legrace, že ano?

culdabulda1*

majsterjoe - ono se to ale nabízí ! - taky mne to napadlo !

uska*
hodnocení

0x

Nemám se změnou žádný problém. Připadá mně, že neexistuje důvod pro změnu nicku, ale jak vidím, důvod se našel.

18.10.15 20:23
hodnocení

0x

staniž se :)

72mona3*
Zázrak v přímém přenosu * palec* Mona
ju*

Hernajs, dobrý admine, nešlo by zítra další volnej den, když je to tak jednoduché !

kdepak, hybaj vytvářet hodnoty!

ben®

Dobrý den, myslím, že uživatel chtěl pouze změnit jméno, ale přišel o celý profil - nyní se tam ukazuje Neregistrovaný uživatel. Možná očekávejte reklamaci . Zdravím!

doplněno 18.10.15 21:47:

admin - jo, to je vlastně pravda. Tak reklamace nehrozí.

I ne, statistika se generuje brzy ráno a ta už bude jak má být.

hodnocení

0x

Tak nevím, právě jsem si našel toto:

Virus CTB Locker je nejčerstvější hrozba ransomwarového typu, která se na internetu objevila v průběhu července 2014.

Souvisí to nějak? Pokud ne, tak proti samotné yměně jména nic nenamítám (i kdzřž důvodz neynám).

ctb*
hodnocení

Jinak CTB je také mé oblíbené auto v závodní hře.

Díky za pochopení.

petrakosova
hodnocení

0x

jmenuji se kosova petra a muj tatinek je petr bachleda . hledame pani jarku rotovou. tet uz se jmenuje jinak ale videli se s tatinkem kdyz byl na vojne. to uz je tak padesat let. vim jen ze ma ma manzela z hrusek. ozvete se mi prosim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]