Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze přenechat body resp. odpovědi?

Od: brunecova® odpovědí: 17 změna:

Ráda bych věděla,zda mohu přenechat své body získané za hodnocené odpovědi, nebo dosáhnu-li na tričko,tak tričko. Děkuji za odpověď.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Dobrý den, opravdu nevím, zda jde body přenechat, nedejbože prodat, asi ne, ztratilo by to smysl těchto bodů. Pokud si díky bodům vysloužíte tričko a přenecháte ho někomu jinému, asi to možné je, ale pak si ho podle mého názoru ani nezasloužíte! Tričko "poraďte" není kus hadru, je to "těžce" zasloužený symbol toho, že jste někomu v něčem pomohla a on to ocenil, pro mne osobně je to srdeční záležitost, kterou bych neprodal, protože si myslím, že jsem si zasloužil být majitelem a jsem na to hrdý!

hodnocení

Vážený! Já se tu nezmínila o nějakém prodeji! Velice si vážím získaných bodů, protože všichni tazatelé nehodnotí. Mě nejde tak ani o získání trička, ale potěší mě, když někomu má odpověď pomůže. Ptala jsem se proto, protože jsem chtěla udělat radost někomu, kdo mi zde pomohl.

Když chcete někomu věnovat body tak hledejte odpovědi toho dotyčného a bodujte a bodujte a bodujte... *palec**smich**frajer*

hodnocení

Luisi díky za radu.

to není úplně to co by se mi líbilo... pouze v případě, že ty odpovědi jsou opravdu přínosné, ale pak se hodnotí i tak ;)

lidka*
hodnocení

0x

Milá kolegyně, přenechat body nelze, to už nám admin vysvětlil. Ale protože loni byla malá trička na mou poněkud plnoštíhlou postavu, tak jsem objednala velikost vnučky a obdarovali ji. Tak udělejte někomu blízkému radost a může propagovat poradnu ona nebo on. *placni* Hezký večer!

doplněno 14.06.10 20:19:

Hope, já jsem na poradnu fakt hrdá a bez trička! ;) Ale i když jsem si loni objednala XL - tak to číslování bylo poněkud zmatené a opravdu se do něho vsoukala akorát moje štíhlá vnučka. Letos už jsou jiná trika - tak možná zase admina vyštvu na poštu! :D

hop®

Lidko, na začátku jsem přemýšlel o tom, že si tričko i samolepku koupím. Ale pak jsem si řekl, že když si to poctivě nevysloužím, tak jsem jen héérečka a budu se chlubit cizím peřím. Dneska mám zadarmo samolepku na autě, a klidně si po opravě zadku auta koupím ještě jednu, abych to měl z obou stran - rád si za to zaplatím. Tričko jsem měl dvakrát na sobě, šetřím si ho. Asi nesmyslně, začnu ho používat v práci, koupím si jich dalších deset, abych měl v čem chodit a čím se chlubit. Ale mám to "asi" zasloužený!

lidka*

Hope, za ten čas, co člověk věnuje poradně, by si při placené práci nakoupil kupu triček. Ale o to tu vůbec nejde. V první řadě je snaha někomu nezištně pomoci, protože sám člověk neví, kdy bude pomoc potřebovat. *hej*A někdy to nemusí být odborný postup, ale stačí třeba jenom dobré slovo. A nebo to trápení vyslechnout a i když zrovna nemohu poradit, stačí když ten dotyčný ví, že se někdo o jeho problém zajímá. V tom je ta poradna tak moc skvělá a užitečná. A další a další klady jsme zde již několikrát probírali. *palec* A tak kolego vydrž a věřím tomu, že sada triček bude úměrně narůstat a nakonec auto bude olepené vzadu i vpředu. *placni*

hop®

Lidko, děkuji Vám za psychickou podporu, při včerejší debatě s Patronkou jsem byl docela "rozloženej". Naštěstí se vše srovnalo, s Patronkou jsme si vše v klidu a pohodě vysvětlil, a život jde dál. Ďýky!

hodnocení

0x

Body určitě přenechat nejdou a tričko, až na něho dosáhnete budete nosit sama a ráda. Tato sada triček je už velikostně super. To první nosí mamima a to nové velké já. Samolepka půjde na nové auto, prozřetelně jsem ho nelepil na to staré. Jinak o body a jejich úbytek se můžete postarat svojí pasivitou jako já, kdy jsem se z první desítky propracoval kamsi do nížin pomyslného žebříčku. Bohužel je to tak nastaveno a snad je to dobře. Jsme na poradně - tak rada, odpovídejte a budete mít radost a potěšení, když je vaše odpověď hodnocena a někomu pomohla. Ale hlavně se sama dozvíte mnohé a to já považuji za obrovský přínos této kvalitní poradny.

hodnocení

Již někde jsem zde uvedla, že mám tuto poradnu ráda, jinak bych tu asi netrávila denně tolik času. Máte pravdu,že se tady člověk hodně dozví,aniž by se ptal, stačí hledat a číst. Takže i já se budu těšit na třičko.

hodnocení

0x

body... to je špatné slovo, spíše ohodnocené odpovědi - ty nelze přenechávat. Jsou pro daného uživatele, s výsledným tričkem apd již samozřejmě můžete naložit dle svého :)

hodnocení

Admine. Díky za odpověď, ta je pro mě nelepší.

hop®

Milý Admine, chtěl jsem Tě nachytat na švestkách co se týká bodů a někde to tady najít. Ale sám sebekriticky přiznávám (a fakt to nerad dělám), že jsem zjistil, že je to tu o ohodnocení a ne o bodech! V podstatě je to bodovací systém, akorát to "ohodnocení" fakt zní nějak "lépeji"! :)

BTW: DĚKUJI za "poraďte"!...

hodnocení

0x

Patřííím už mezi zááávisláky na poradte.cz!.!.! *smich*

hop®
14.06.10 21:42

Ty taky? *bzum*;)*smich*

je Vás víc, současně patří mezi fanoušky 6.335 zombií z Moldávie *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]