Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TRIČKA PORADTE.CZ - JEDINEČNÁ ŠANCE!

Od: admin® odpovědí: 25 změna:

Otázka na termín dodání dávno objednaného trička mě opět vybičovala nachystat další balíčky a zjistil jsem, že jsem zapomněl objednat nová trička a ne na každého se dostane. Rozhodl jsem se to tedy spojit rovnou s novou objednávkou triček.

Negativní: další měsíc čekání
POZITIVNÍ: máte jedinečnou šanci na výber jakékoliv barvy ze vzorkovníku - jen velikosti M - XXL.

Velké velikosti 3XL - 5XL jsou pouze černé.

Kdo má objednáno dostane mail, aby svou barvu upřesnil do neděle 6/1. Pokud to neudělá zůstává mu vybraná barva.

Ostatní kdo máte dostatek hodnocení využijte této akce a objednejte si barvu podle sebe. Pokud někomu chybí max 5 hodnocení stačí se mi ozvat a uděláme to na "půjčku"*smich*.

TAKŽE DO NEDĚLE 6/1 JE ŠANCE NA UNIKÁTNÍ BARVU!

PS: vyzkoušel jsem bleděmodrou a logo je dostatečně viditelné. Lahvově zelená je taky docela v pohodě, jen hodně výrazná.

Větší rozlišení obrázku zde: poradte.cz/...

doplněno 02.01.13 18:04:

při nové objednávce barvu napište za PSČ.

TRIČKA PORADTE.CZ - JEDINEČNÁ ŠANCE!

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravíčko (přeji) byl by dotaz ohledně formátování v RRS čtečce, nešlo by nějak Tvé (adminovy) dotazy, ankety, výhružky etc... psát řekněme "kurzívou" popřípadě jakkoli jinak, rspektivě tak aby šli tak nějak vidět na první šup, občas se tak něco ztratí (tedy mně) a trochu to zamrzí... akorát popravdě neuším kolik je možností formátování, to už spíše nějaké znaky §§§ nebo něco podobného.

Co na to řekne šéf...?

(Ta růžová brava je luxusní :)

hodnocení

ono toho neni moc, tak 5x za rok?
Formatovani v nadpisu nejde, ale v textu snad jo.
Beres ruzovou? ok, jsi uz druhy :-D
hop®

Admine, jen dotaz - mělo to být do neděle, takže KDY bude finální uzávěrka?

...já, (vzhledem k svému sexuálnímu založení) o tom "růžovoučkym" přemýšlím také, ale nevím, jestli bych tím poradnu správně reprezentoval... :)

doplněno 07.01.13 18:52:

P.S.: a kolik triček stojí jedna samolepka?

hodnocení

máš 5 minut (vážně), o samolepku mi napis do kontaktu.

doplněno 07.01.13 19:13:

zastřelím tě! teď si beru tvou registraci, protože se jinak nedopočítám.

claire*
hodnocení

0x

Pěkné :) Škoda, že mám ještě málo odpovědí. Ale co, nevadí, já se k tomu druhému tričku určitě brzy proodpovídám! :D Jen bych se chtěla zeptat, jestli by nemohla být nějaká trička ve velikosti S *hi* Ačkoliv se svědomitě cpu cukrovím, velikost M je mi pořád veliká...

výtka
Upozornění od administrátora 02. 01. 2013 18:42:21
napadlo me, ze tuhle akci bych mohl delat kazdy rok jednou... cca kveten, ale az 2014 :)
claire*

To by bylo príma :) Aspoň mám dost času sbírat dobré odpovědi *ua*

cocinkamichalka*

Admine, je to dobrý nápad, šetřím na mikinku, ale v roce 2014 si tričko ráda objednám :)

hodnocení

0x

Fio...Trička na půjčku...*haha* To mne pobavilo *smich*

jajapaja*
hodnocení

0x
Dětské velikosti nevedete?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Některé barvy jsou fakt super, ale já chci to nějvětší a černou mám rád. A jiné, takhle perfektně dlouhé triko, se mi fakt nepovedlo sehnat. Ale když už jsi otevřel tohle téma, nemám u tebe ještě mikinu? Možná se pletu, už se opravdu nepamatuji, co v té mé megaobjednávce bylo.

doplněno 02.01.13 20:14:

Dík

hodnocení

nn, vyžahnul si trička *smich* ještě ti nějaký dlužím.

Souhlasím s Ladinem, že to tričko v největtší velikosti je perfektně dlouhé. A materiál solidní, nevytahuje se. Když koupím u Vietnamců, vypadá zprvu dlouhé, po dvojím vyprání se roztáhne do šířky a zkrátí se. A letí do koše.

Jen bych se chtěla přimluvit, zda by v té největší velikosti kromě té černé nešlo objednat i další decentní barvy. Nemyslím tím růžovou, ale třeba tmavě modrou nebo tu lahvově zelenou /případně tmavě zelenou/. Nebo čokoládově hnědou.

Co Vy na to, admine? Když budu mít 3 trička stejná, všechna v černé barvě, klepny ve vsi mě budou pomlouvat, že se vůbec nepřevlíkám! Jaga.*ua*

výtka
Upozornění od administrátora 03. 01. 2013 08:34:43
výrobci v téhle velikosti VYRÁBÍ POUZE bílé a černé... není to o tom co já chci ;)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Tak jste mě nakonec ukecali a to triko si fakt objednám :-D Jen se chci zeptat, jestli když objednám světlejší barvičku, jestli logo poraďte bude černé nebo taky bílé...?

doplněno 02.01.13 20:25:

A ty "zabílené" barvy (třeba oranžová) objednat nelze?

doplněno 03.01.13 21:21:

Tak objednáno - dostanu rovnou i samolepku? :)

výtka
Upozornění od administrátora 04. 01. 2013 09:39:24
určitě, budu rád, že ušetřím za jeden dopis a vše bude doporučeně - neztratí se :)
hodnocení

logo bude vždy bílo-oranžové, proto jsem pár barev trik zabarvil, protože by to určo nebylo vidět. ostatní barvy si posuďte sami :)

raadek*
Je to obyčejná diskriminace velkých chlapů. Mohl by si napsat kolik má 3 až 5XL přes ramena? Dík.
hodnocení

TABULKA ROZMĚRŮ TEXTILU - uvedeno v cm (5% tolerance velikosti)
KódPopisXSSMLXL2XL3XL4XL5XL
Ddélka trička626972747678808488
Sšířka trička495053565862646872
raadek*
Díky Pavle. Je to sice mimo téma, ale chtěl bych tě ještě poprosit jestli by si mohl u m verze zúžit okénko pro psaní odpovědi na rozlišení 240, protože je to nepřehledné. Samozřejmě nevím jak se to zobrazuje jiným uživatelům. Dík R.
cocinkamichalka*

Admine, mě o ztrácení zásilek nemusíš povídat, když jsem starej pošťák :-D Dnes podáte, zítra ztratíme! :-D

hodnocení

0x

Pavle zdravím, jen se opět zeptám, červená mikina ještě nebude?

díky..

Milan

hodnocení

klidne byt muze, staci si ji objednat, tak šup šup.
doplněno 07.01.13 18:44:

myslím, že se jí nikdy nedočkáš, protože tě nikdy nedokopu k tomu, aby sis jí naklikal... :(

ohneta*
hodnocení

0x

A kdy mi dojde ten mail, ještě mě žádný nedošel?

výtka
Upozornění od administrátora 04. 01. 2013 10:55:30
no jo, jak jsem tě mohl vynechat? *smich* napraveno :)

ohneta*

Máš na mě spadeno :-P*smich*

Jak koukám na tu tabulku velikostí, tak když má někdo 186cm a ještě pivni pupík tak musí být ve smuteční černý ;)
ááále mě to neva, jen se hlásim o samolepku do balíčku navíc. Nepřišel jsem totiž na to jak ji oficiálně přidat k objednávce.

hodnocení

Dnes jsem odeslal první půlku triček, podle data objednání. Ve čtvrtek mám v plánu poslat zbytek, plány jsou jedna věc... ale snad jo :)

raadek*
19.02.13 22:46

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]