Nejste přihlášen/a.
Otázka na termín dodání dávno objednaného trička mě opět vybičovala nachystat další balíčky a zjistil jsem, že jsem zapomněl objednat nová trička a ne na každého se dostane. Rozhodl jsem se to tedy spojit rovnou s novou objednávkou triček.
Negativní: další měsíc čekání
POZITIVNÍ: máte jedinečnou šanci na výber jakékoliv barvy ze vzorkovníku - jen velikosti M - XXL.
Velké velikosti 3XL - 5XL jsou pouze černé.
Kdo má objednáno dostane mail, aby svou barvu upřesnil do neděle 6/1. Pokud to neudělá zůstává mu vybraná barva.
Ostatní kdo máte dostatek hodnocení využijte této akce a objednejte si barvu podle sebe. Pokud někomu chybí max 5 hodnocení stačí se mi ozvat a uděláme to na "půjčku".
TAKŽE DO NEDĚLE 6/1 JE ŠANCE NA UNIKÁTNÍ BARVU!
PS: vyzkoušel jsem bleděmodrou a logo je dostatečně viditelné. Lahvově zelená je taky docela v pohodě, jen hodně výrazná.
Větší rozlišení obrázku zde: poradte.cz/...
doplněno 02.01.13 18:04:při nové objednávce barvu napište za PSČ.
Zdravíčko (přeji) byl by dotaz ohledně formátování v RRS čtečce, nešlo by nějak Tvé (adminovy) dotazy, ankety, výhružky etc... psát řekněme "kurzívou" popřípadě jakkoli jinak, rspektivě tak aby šli tak nějak vidět na první šup, občas se tak něco ztratí (tedy mně) a trochu to zamrzí... akorát popravdě neuším kolik je možností formátování, to už spíše nějaké znaky §§§ nebo něco podobného.
Co na to řekne šéf...?
(Ta růžová brava je luxusní
Admine, jen dotaz - mělo to být do neděle, takže KDY bude finální uzávěrka?
...já, (vzhledem k svému sexuálnímu založení) o tom "růžovoučkym" přemýšlím také, ale nevím, jestli bych tím poradnu správně reprezentoval...
P.S.: a kolik triček stojí jedna samolepka?
Pěkné Škoda, že mám ještě málo odpovědí. Ale co, nevadí, já se k tomu druhému tričku určitě brzy proodpovídám! :D Jen bych se chtěla zeptat, jestli by nemohla být nějaká trička ve velikosti S
Ačkoliv se svědomitě cpu cukrovím, velikost M je mi pořád veliká...
Některé barvy jsou fakt super, ale já chci to nějvětší a černou mám rád. A jiné, takhle perfektně dlouhé triko, se mi fakt nepovedlo sehnat. Ale když už jsi otevřel tohle téma, nemám u tebe ještě mikinu? Možná se pletu, už se opravdu nepamatuji, co v té mé megaobjednávce bylo.
doplněno 02.01.13 20:14:Dík
Souhlasím s Ladinem, že to tričko v největtší velikosti je perfektně dlouhé. A materiál solidní, nevytahuje se. Když koupím u Vietnamců, vypadá zprvu dlouhé, po dvojím vyprání se roztáhne do šířky a zkrátí se. A letí do koše.
Jen bych se chtěla přimluvit, zda by v té největší velikosti kromě té černé nešlo objednat i další decentní barvy. Nemyslím tím růžovou, ale třeba tmavě modrou nebo tu lahvově zelenou /případně tmavě zelenou/. Nebo čokoládově hnědou.
Co Vy na to, admine? Když budu mít 3 trička stejná, všechna v černé barvě, klepny ve vsi mě budou pomlouvat, že se vůbec nepřevlíkám! Jaga.
Tak jste mě nakonec ukecali a to triko si fakt objednám Jen se chci zeptat, jestli když objednám světlejší barvičku, jestli logo poraďte bude černé nebo taky bílé...?
A ty "zabílené" barvy (třeba oranžová) objednat nelze?
doplněno 03.01.13 21:21: Tak objednáno - dostanu rovnou i samolepku?
logo bude vždy bílo-oranžové, proto jsem pár barev trik zabarvil, protože by to určo nebylo vidět. ostatní barvy si posuďte sami
A kdy mi dojde ten mail, ještě mě žádný nedošel?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.