Nejste přihlášen/a.
Přidávám se s přáním všeho nej nej, ačkoliv je mi utajeno, kolik adminovi vlastně je - ovšem taky je mi to jedno Hlavně hodně zdraví a štěstí a ať roste kluk jako z vody! (Doufám, že to není holka..
). Tak vše dobré a nejlepší, hlavně ať se má admin tak, jak chce on sám.
Asi napíšu něco jízlivého ale prostě mi to nedá - admina si vážím jako člověka, který měl výbornou myšlenku, kterou dovedl do praxe. Je mi úplně jedno, jestli je to třeba malej černoch, homosexuál nebo vozíčkář, prostě si ho vážím za Poraďte.cz.
Až bude mít někdy narozeniny (nepochopil jsem, jestli je má teď nebo se strejček trochu sjel), tak mu tímto přeji hlavně hodně zdraví, štěstí a pevné nervy pro jednání s lidmi ale rozhodně mu nepolezu do zadku, nebudu mu posílát virtuální pusinky, srdíčka, pejsky, andělíčky atd. atd. Není to žádný Gottwald ani Stalin. Jinak přeji hezký večer všem.
díky, díky, díky přes slzy dojetí nevidím
za odměnu přidávám foto (asi měsíc starou, ale adresnou)
no, hlavně že tu nikdo nezmínil to sprosté slovo "protekce"
já snad nechám vyrobit nákupní tašky, abych naskládal 30ks objednávku. eMek klidně vezmu 10-15, ale čeho chci 20 to zatím nevím
Mařenko zase jseš na tom malém 10" noťasu ,že jo. To přece není malé tričko to je velé mimčo. Když si pořídíš větší monitor bude i tričko větší.:D
Á propó admine kdepak já mám tričko?
No jo ,ale já si pamatuju jenom blbosti a už mám asi zanesený HDD potřeboval bych ho nejak zformátovat aby se mně tam zase vašly další píp :D
Heč já 21"
Máří, dyť to říkám furt. Prostě admin: 1) maže body, aby nemusel rozesílat trička, 2) tvrdí, že trička nejsou, protože za naše body obdarovává rodinu... (
)
jestli jsi to ty, tak to v tak zralém věku umíš věru dost,,psát ,číst atd... a máme se na co těšit a jestly je to tvůj nástupce tak se máme taky na co těšit už kdysi dávno někdo řekl co se v mládí naučíš..
ahoooj
marenko tak jak to je stím časem kdo teď napsal dřív?
Admine, tys nám, ale omládl...:Dv Metru na Floře jsi vypadal jinak.
AŤ se ti splní vše co si jen přeješ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.