Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ať žije admin!

Od: strejcek* odpovědí: 38 změna:
38 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Také já se přidávám s přáním všeho dobrého, hodně zdraví, lásky a úspěchů ve všem konání! *pusa**pivo*

I když "strejčku" - loni to byl bilbord u dálnice a letos jenom šampáňo s růžičkou. Ale zase je fakt, že to byly kulatiny a letos jsme jenom o rok starší! *uf*

pu®
hodnocení

0x

Přidávám se s přáním všeho nej nej, ačkoliv je mi utajeno, kolik adminovi vlastně je - ovšem taky je mi to jedno *slunce* Hlavně hodně zdraví a štěstí a ať roste kluk jako z vody! (Doufám, že to není holka.. *hi* ). Tak vše dobré a nejlepší, hlavně ať se má admin tak, jak chce on sám. *pusa*

technikjirik*
hodnocení

0x

*hej**hej**hej*Dobré zdraví a dobrých nápadů *pivo* k výročí čehokoliv co admin má nebo bufe mít.

mil®
hodnocení

0x

Přeji též stálé zdraví a hodně trpělivosti ( s náma ) *houpy*

pt®

Adminovi, přeji, *placni* ať se mu splní vše, *hej* co si jen bude přát. *slunce*PT /stařenka/

hodnocení

0x

Také se připojuji,přeji všechna životní NEJ.

fidonet*
hodnocení

0x

vše nej nej nej, ale hlavně hodně trpělivosti a dobrých nápadů ...

Ať žije admin! #2

marenka*
hodnocení

0x

Jéé, oslavenec. *pusa* Všichni nade mnou už i za mne řekli, to co přeji i já. Jen bych dodala přání ať z adminova života už navěky zmizí ti lumpové Litevci, Armenci a já nevím kdo ještě. ;)

hodnocení

0x

Přidávám se k řadě k gratulantů a přeji adminovi, krásný a pokojený život, se spoustou přátel a rodiny.

slonbonjohn*
10.06.10 17:36
hodnocení

0x

*pivo*

smakaballl*

VŠE NEJLEPŠÍ

doplněno 10.06.10 18:08:

*tanec**tanec**tanec**tanec**tanec**tanec**tanec**tanec**tanec**tanec**pivo*

vosikac*
hodnocení

0x

*ua*I já se připojuji*slunce*

Ať žije admin! #3

hodnocení

0x

přání tu bylo a bude ještě dost... za mne jeden slib: Budu se snažit zachovávat Pravidla poradny a nebudu přetěžovat server blbostma...

patronka*
hodnocení

0x
Připojuji se k ostatním gratulantům.Jsem na serveru teprve chvíli a už bych se bez něj těžko obešla.Ten kdo to všechno vymyslel,založil a opečovává si zaslouží od života jen to nelepší.Dík.

ar*
hodnocení

0x

Admine všechno nej a ať jde všechno podle tvých předsatv. ar

Ať žije admin! #4

pepyk93*
hodnocení

0x

Také se přidávám s gratulací. Všechno nejlepší!:)*pivo*

P.S.Děkuju,že jste v poslední době celé dny tak usilovně bránil náš server před těmi nezbednými Litevci,Rusy,Moldavci a dalšími ,,zlobivými" národy...:)*uf*

hodnocení

0x

Ode mě taky přání zdraví, štěstí a úspěchů, a díky za poradnu.

limetka*
hodnocení

0x

Hodně štěstí a Božího požehnání a veliký dík - je mi tu na poradně moc dobře *pivo*Virtuálně reálně na dálku připíjím dobrým moravským vínečkem!

kt8d5*
hodnocení

0x

Asi napíšu něco jízlivého ale prostě mi to nedá - admina si vážím jako člověka, který měl výbornou myšlenku, kterou dovedl do praxe. Je mi úplně jedno, jestli je to třeba malej černoch, homosexuál nebo vozíčkář, prostě si ho vážím za Poraďte.cz.

Až bude mít někdy narozeniny (nepochopil jsem, jestli je má teď nebo se strejček trochu sjel), tak mu tímto přeji hlavně hodně zdraví, štěstí a pevné nervy pro jednání s lidmi ale rozhodně mu nepolezu do zadku, nebudu mu posílát virtuální pusinky, srdíčka, pejsky, andělíčky atd. atd. Není to žádný Gottwald ani Stalin. Jinak přeji hezký večer všem.

smakaballl*

taky názor *ee*

hodnocení

0x

díky, díky, díky přes slzy dojetí nevidím :-D

za odměnu přidávám foto (asi měsíc starou, ale adresnou)

Ať žije admin! #5
marenka*

A to si neodpustím ... a pak že nejsou malý trička! *bum**smich*

no, hlavně že tu nikdo nezmínil to sprosté slovo "protekce" :-D

já snad nechám vyrobit nákupní tašky, abych naskládal 30ks objednávku. eMek klidně vezmu 10-15, ale čeho chci 20 to zatím nevím ;)

ar*

Mařenko zase jseš na tom malém 10" noťasu ,že jo. To přece není malé tričko to je velé mimčo. Když si pořídíš větší monitor bude i tričko větší.:D

Á propó admine kdepak já mám tričko?*klik*

marenka*

Are ty máš paměť, to teda čučim.*sok* Ale už jsem přesedlala na 12" :-P

ar*

No jo ,ale já si pamatuju jenom blbosti a už mám asi zanesený HDD potřeboval bych ho nejak zformátovat aby se mně tam zase vašly další píp :D

Heč já 21" :-P

už skoro na cestě, pořád jsem doufal, že tam půjdu s více kousky... ale už to nebudu odkládat.

pu®

Máří, dyť to říkám furt. Prostě admin: 1) maže body, aby nemusel rozesílat trička, 2) tvrdí, že trička nejsou, protože za naše body obdarovává rodinu... *frajer* ( *smich* )

malvinka*

Máří je několikrát vypráno na 90 a tudíž vysráženo.:)

smakaballl*

jestli jsi to ty, tak to v tak zralém věku umíš věru dost,,psát ,číst atd... a máme se na co těšit *palec* a jestly je to tvůj nástupce tak se máme taky na co těšit už kdysi dávno někdo řekl co se v mládí naučíš..*smich**smich**smich*ahoooj

doplněno 10.06.10 21:31:

marenko tak jak to je stím časem kdo teď napsal dřív?*haha**haha**haha*

pt®

Jééééé, to je krásné malinké ,,Poradte,, tak ať roste k radosti rodičům. *houpy* PT /stařenka/

malvinka*

Admine, tys nám, ale omládl...:Dv Metru na Floře jsi vypadal jinak.

AŤ se ti splní vše co si jen přeješ.

lidka*

Malvinko, asi to přehnal se špenátem! *haha* Ale vážně - Matýsek se jim povedl! *houpy*

malvinka*

Lidko, Máťa je kouzelný *houpy*.

hodnocení

0x

Admine, díky, že máme takovou poradnu. Hodně dobrých nápadů. zdraví a štěstí.

hodnocení

0x

Připojuju se s přáním zdravíčka i mnoha dalších nápadů.

raadek*
Take Vam Admine a vasim nejblizsim preju vse nej a samozrejme at se vam uz podari upravit poradnu pro minioperu. R.
laura303*

Našla jsem tuhle diskuzi celkem dost pozdě , ale i tak se OPOŽDĚNĚ přidávám ke gratulantům x)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]