Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam mi zmizly body?

Od: knopka* odpovědí: 18 změna:

Měla jsem 15 ohodnocených odpovědí a ted mám nulu.Ne že by mi to až tak vadilo,ale jen tak,jak to?*nevi*

doplněno 04.06.10 08:33:

A ted je to ještě lepší *smich*.Když jsem na hlavní stránce a jsem přihlášená vlevo tak mám počet odpovědí,a když kliknu na otázku a jsem přihlášená vpravo tak mám i nula odpovědí :D.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

0x

Koukám, že mám taky nulu, ale nějak mi to nevadí. Víc mi vadí, že tady v Brně už zas leje. Ach jo *zed*Bude vůbec letos *slunce*?

mil®

Vydrž, už k vám jde od nás z ráje sluníčko.*slunce*

lidka*

Limetko, zdravím na Moravu! A když už i u nás severu svítí sluníčko *slunce* a je dokonce 12°C, to by bylo, aby za chviličku nevykouklo i u vás! Už ho tam posílám! *slunce**slunce*Ať zahřeje všechny, co se trápí s velkou vodou a vysuší každičký kout! *mala*

luckapucka*
hodnocení

0x

mě též zmizely bodíky *sok*

raadek*
Kdyz kliknete na Moje stranka, tak tam body mate. R.
luckapucka*

pravda pravda ... na mojí stránce body mám? tak to jsem z toho osel*sok*

arakain77*
hodnocení

0x

Já taky žádné nemám.Akorát od Brna se zase zatahuje.Čerpadlo nestačí likvidovat vodu ve sklepě-to je horší,jak ty body.

hodnocení

0x

To je jednoduché, v rámci nového začátku po DDOS útocích na náš server jsme se rozhodli pro úplně nový start a tedy nula nula nula *frajer**smich*;)

ba ne, vždycky když útok zesílí nedokončí se počítací skript a proto tam je několik nul. V další přepočtu se to vždy samo opraví. Přepočet je každých 15 min viz TOPy :)

*smich* teď mi tu nikdo nebude věřit

A ono to bylo předtím jinak? ;)*smich*

Čekal jsem kdo mi to vpálí *smich*

knopka*
hodnocení

Tak mně je to celkem jedno i kdyby se nebodovalo :).

fidonet*
hodnocení

0x

Bodíky jsou jako sluníčko. Vychází a zachází. Přesto, že je nevidíme, víme, že tady jsou *slunce* .. I když na nás prší lavina spamu z Arménska, nebo z jaké sovětské kolonie :)

doplněno 04.06.10 09:45:

hehe .. bývalé sovětské kolonie *

sasdax*
hodnocení

0x

To si určitě objednala nějaká firma, o které se tdy nepěkně mluví.

knopka*
04.06.10 13:48
hodnocení

Trefa! *smich*

mkat*
hodnocení

0x

Mne tiez "skapali " bodiky.A jaj*smich*

udělal jsem úpravu. Nyní body zmizí jen ve 3 hodiny ráno (toho si snad nevšimnete) a pokud bude server vytížen, tak se body max nezaktualizují (a toho si asi taky nevšimnete) *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]