Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi otevřít www.poradte.cz

Od: milan30* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

při zadání adresy www.poradte.cz mi vyskočí hláška viz obrázek a poradte mi nejde otevřít? Nevíte někdo co s tím?

Když však ve vehledávači zadám poraťe tak se po kliknutí na dokaz na poradte již se zvoleným tématem dostanu ale ne na hlavní stranu poradte to nejde.

Díky

Nejde mi otevřít www.poradte.cz

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

v době řešení DDOS útoku se několikrát měnilo DNS... vy pořád máte to staré, smyšlené. Restartujte router, switch nebo cokoliv vo máte doma mezi sítí a PC popř. i PC. To by mělo pomoci, v nejhroším případě vydržet pár hodin na aktualizaci DNS vašeho providera.

marenka*

Admine, já se těšila z práce dom, protože mi to doma šlo líp.. v práci se to pak srovnalo. Doma nic. Nevím kde se restartuje náš router, tak jsem ho vypla zapla vytažením ze zásuvky. *hi* Doufám, že router to neponičí. Už aby tohle bylo za námi. Vy s tím máte práci, starosti a poradci absťáky. *modla*

jj, takhle se to dělá... jen bych nechal cca 10 vteřin vypnuté a až pak zapnul, ať nemá takový šok :)

marenka*

Díky za rychlou odpověď *pusa* Ještě něco, pak dám snad na chvíli pokoj.. Napíšu dvě, tři odpovědi, fičí vše jak má a pak najednou nejde načíst stránka. Stačí odsud vylézt a vrátit se za pár minut. Co to může být? To patří k problému? Moc díky.*placni*

občas ještě server nestíhá skrze ten útok, který stále pokračuje. Ale jindy nešel vůbec, takže tohle je ještě super :)

marenka*

To je pravda ;) No každopádně v tom pěkně lítáme admine. Asi takhle:

Abstinenční příznaky

Abstinenční syndrom je tvořen kombinací příznaků, které se objevují při úplném nebo částečném vysazení poradte.cz, která byla dlouhodobě užívána. Pramení z narušení vnitřního prostředí organizmu, které je již na dané látce závislé. Podílí se na něm vysazení pravidelných návštěv poradte.cz, předchozí předávkování a vyčerpání rezerv organizmu.

Nedostatek poradte.cz je prožíván jako velmi nepříjemný stav. Intenzita, s jakou se abstinenční syndrom objevuje, je velmi individuální. V případě pisatele či čtenáře mohou za nelibé pocity při vysazení připojení "hladové receptory"v jeho mozku. Ty si v průběhu návštěv poradte.cz zvykly na stálý přísun informací _, a když jim jej odepřeme, bouří se a způsobují abstinenční příznaky.

Nejtypičtější příznaky abstinenčního syndromu:

• nezvladatelná chuť na poradte.cz

• špatná nálada, deprese

• úzkost

• nespavost

• neschopnost soustředění

• neschopnost odpočívat

• zvýšená chuť k jídlu

• podrážděnost, zlost, frustrace

• bolesti hlavy

• závratě

• pokles krevního tlaku a tepové frekvence

• pokles schopnosti zvládat stresové a jiné zátěžové situace

mil®

Ano. Ppřesně tohle mám, tedy , měl jsem a snad už mít nebudu, nebo mě švihne*dril*

Ještě bych přidal" když jdu v noci na záchod, cestou otevřu a zkontroluji "poraďte".

stačí, že to dělám já, abych zkontroloval Moldavce *smich*

lidka*

Kartaginec, to si děláte srandičky, že? ;) Fakt je, že když jdu během dne kolem psacího stolu třeba z kuchyně do ložnice nakouknu také. *klik* Poslední dobou raději počítač vypínám, abych to měla ztížené. Protože občas se zaseknu a musím se přiznat, že za tu dobu co jsem našla poradnu, tak jsem toho připálila snad víc, než za celý život. *hi* Ale trestám jenom sama sebe, tak tím nikdo netrpí. No a v sobotu, když vařím pro vnoučata, tak kouknu ráno a pro sichr vypínám na celý den. :D

vesnach*
hodnocení

0x

Drzim palce, at to vsechno klapne a vyjde. Nejhorsi boj je s lidskou blbosti, ktera napadla tenhle server.

milan30*
hodnocení

Už je to dobré díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]