Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
od dnešního rána jsme na novém serveru. Připlatil jsem za pořádný fičák a chci teď postupně testovat horší a horší, až se mi povede vyladit cenu vs dobrá rychlost.
Cca před půl hodinou byl server restartován a nastaven na správné parametry. Takže naše obvyklá otázka:
Poznáte rozdíl?
Za mě je to fičák. Jedna strana se generuje v řádech setin vteřiny většinou 0,04sec/otázka.
Díky za poznatky
doplněno 17.10.15 20:26:
zjišťuju, že fičák to je chlavně na Chromu... Firefox tak normál...
doplněno 20.10.15 08:14:
výkon serveru definitivně snížen na polovinu, i tak je tam pořád výkonová rezerva alespoň 50% (-70%) a všechno frčí dobře. Uvidíme ve špičce, ale nečekám, že poznáme rozdíl.
Na testovacích otázkách je rychlost stále stejná.
Fičí to dobře, osobně ale rozdíl asi nepoznávám, fičelo to dobře i předtím ![]()
Opera 32, Windows 8.1 x64, 40/2 Mbps připojení
ikdyž, těžko říct, moc si neuvědomuju jak to jelo předtím (vím že problémy s rychlostí jsem rozhodně neměl), ale teď je to fakt všechno HNED, kamkoliv kliknu ![]()
díky, uvidímě co ostatní.
Ačkoliv Chorme moc rád nemám, tak snad na něj přejdu... je fakt znatelně rychlejší. Doporučuji vyzkoušet
Teď mě FF zdržuje ![]()
díky, klidně poznatky přidávejte i ostatní... dotaz nekončí ![]()
čekám, že přístí týden půjdeme s konfigurací dolů, tak budeme vědět. Vychází mi, že RAM i CPU může jít s klidem na polovinu a SSD to v pohodě vykryje. Uvidíme, jak moc si pohoršíme. No samozřejmě výkon neni jen pro poradte.cz, ale i pro další moje "věci" ![]()
nyní je průměrná strana generuje 0,013 - 0,040sec, stránka se vtipy (495 příspěvků) 2.079sec. To bude dobré měřítko ![]()
Nemám rád Chrome. Nelíbí se mi, neumím s ním, prostě mi nesedí. Ale ve srovnání s FF je rychlejší a tak jsem nucen na něj pomalu přecházet. A to zrychlení je v něm opravdu znát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.