Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
od dnešního rána jsme na novém serveru. Připlatil jsem za pořádný fičák a chci teď postupně testovat horší a horší, až se mi povede vyladit cenu vs dobrá rychlost.
Cca před půl hodinou byl server restartován a nastaven na správné parametry. Takže naše obvyklá otázka:
Poznáte rozdíl?
Za mě je to fičák. Jedna strana se generuje v řádech setin vteřiny většinou 0,04sec/otázka.
Díky za poznatky
doplněno 17.10.15 20:26:
zjišťuju, že fičák to je chlavně na Chromu... Firefox tak normál...
doplněno 20.10.15 08:14:
výkon serveru definitivně snížen na polovinu, i tak je tam pořád výkonová rezerva alespoň 50% (-70%) a všechno frčí dobře. Uvidíme ve špičce, ale nečekám, že poznáme rozdíl. Na testovacích otázkách je rychlost stále stejná.
Fičí to dobře, osobně ale rozdíl asi nepoznávám, fičelo to dobře i předtím
Opera 32, Windows 8.1 x64, 40/2 Mbps připojení
ikdyž, těžko říct, moc si neuvědomuju jak to jelo předtím (vím že problémy s rychlostí jsem rozhodně neměl), ale teď je to fakt všechno HNED, kamkoliv kliknu
díky, uvidímě co ostatní.
Ačkoliv Chorme moc rád nemám, tak snad na něj přejdu... je fakt znatelně rychlejší. Doporučuji vyzkoušet Teď mě FF zdržuje
díky, klidně poznatky přidávejte i ostatní... dotaz nekončí
čekám, že přístí týden půjdeme s konfigurací dolů, tak budeme vědět. Vychází mi, že RAM i CPU může jít s klidem na polovinu a SSD to v pohodě vykryje. Uvidíme, jak moc si pohoršíme. No samozřejmě výkon neni jen pro poradte.cz, ale i pro další moje "věci"
nyní je průměrná strana generuje 0,013 - 0,040sec, stránka se vtipy (495 příspěvků) 2.079sec. To bude dobré měřítko
Nemám rád Chrome. Nelíbí se mi, neumím s ním, prostě mi nesedí. Ale ve srovnání s FF je rychlejší a tak jsem nucen na něj pomalu přecházet. A to zrychlení je v něm opravdu znát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.