Nejste přihlášen/a.
Ahojte, nevíte do kdy tak příjde tričko hrozně jsem se těšil, že dojde před Vánoci, jelikož jsem ho objednával 1.12. a je tam napsané, že dojde do 20ti dnů, ale pořád nic
fakt tam je 20 dnů? Spíše to jsou vždy 2 měsíce - pro někoho klidně jen týden, záleží jak se trefí. Sádru už pár dnů nemám, ale pořád pajdám a na poštu se mi nechce. Snad to brzy rozběhám a vydám se posílat.
Co mi to uniklo? - o sádrování nic nevím...
Áha - tak to přeji příjemnou rekonvalescenci - tenhle zážitek ve své sbírce taky ještě (ťukyťuk) nemám...
A myslí tazatelka vůbec tričko odsud, nemyslí prostě z nějakého e-shopu?
doplněno 02.01.13 15:01:Omlouvám se, nevím proč jsem usoudila, že jste žena, když celý příspěvek je v mužském rodě. Nemyslí mi to.
Zaprvé jsem tazatel a zadruhé myslím tričko odsud :D spolu i s nálepkou na auťák :D díky za odpověď
(Axlik = Alexandr)
Já jsem dostal vždy tričko i nálepku včas...bohužel budu kupovat nové auto a bojím se, že nálepku poničím až ji budu předělávat na to nové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.