Nejste přihlášen/a.
viisi: Možná se mýlím, ale pokud nezveřejniš o co se jedná tak asi těžko ti někdo bude ochoten psát na e-mail aby ti v něčem zcela neznámým mohl pomoct. Píšeš, že se jedná o informace příliš osobní které zde nechceš zveřejňovat, ale e-mailem jsi je ochotná kde komu zcela neznámému jen tak sdělit? Navíc zveřejnění e-mailové adresy je asi dobré pouze pro spamery kteří tě mohou začít obtěžovat spamem.
Viisi, já tvůj požadavek považuji za krajně nezdvořilý (jakým právem chceš od lidí,
kteří by byli ochotni tvému problému věnovat svůj čas, jejich e-mail?) a za dost nedomyšlený.
Jak by se ti mohl ozvat někdo, kdo by dokázal pomoci, když ani nenaznačíš, oč by šlo?
Nebo se tu jen pokoušíš sehnat e-maily naivních ochotných rádců?
Přesně tak, jak tu je reagováno jinými. Ani náhodou mne nenapadne psát na Váš email, neboť tím zasílám i ten svůj. To nás máte za pěkný blbce...
A pak, vůbec to nemáte promyšlené, děvenko. "Příliš osobní informace" A za další. Nikdo z Vašich BLÍZKÝCH, tedy ani lidé, kteří Váš problém a situaci znají, nedovedou poradit...
Myslím tak jako ostatní, že hledáte pouze adresy. Fuj
Tato otázka tady už proběhla a já, stejně jako ostatní reagující, jsem taky pochyboval. Ale risknul jsem to a na udanou e-adresu jsem napsal. Obdržel jsem odpověď, kterou uvádím v nově vložené otázce POTŘEBUJI PORADIT - znovu, jinak. Paní nežádá o půjčku, která, pravda, by jí pomohla problém vyřešit, ale radu. No, možná by někdo věděl, co by se ve věci dalo dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.