Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
nevíte proč se mi vkládají odpovědi až na několikátý pokus?U doplň.odpovědí je to to samé.
Už mi tu radili jak vkládat fotky a texty-píše mi to jestli zpřístupnit schránku-ať dám ANO nebo NE tak stále nic neuložím. Ovšem při sporech které denně vedu s PC se nedivím.
Nevim jak vkládáš fotky ty, ale klasicky dáš vložit odpověď a dole jen zaškrtneš chci vložit oblázek, odešleš odpověď, přes procházet vybereš obrázek a dáš vložit
Taky ted nevím, co nejde, jestli vkládat obrázky nebo odpovědi
Pokud nejdou vkládat odpovědi, neinstalovalas v poslední době nějaký doplněk Firefoxu? Vymazalas důvěrná data? Nemáš zabordelizovaný PC - kdy jsi čistila třeba CCleanerem?
Protože Papene nemůže odpovědět, jak mi sdělila mailem, ještě doplním.
Máme podobný problém na JNP, vyskytuje se jen u někoho a jen u některých témat, kdy se odeslaná odpověď nezobrazí ani na několikátý pokus.
Řešíme to s vedením, ale programátor zatím nepřišel na to, kde je chyba, ale zřejmě bude někde v nastavení fóra, teď tím myslím JNP
Nejdříve se to objevilo jednou v mém, případě a u jednoho dopisovatele, přisoudili jsme to náhodě. Za nějakou dobu se však začaly množit stížnosti, že nškteré komentáře nejdou odeslat, respektive odeslané se nezobrazí
Nu nevim, většina problémů je nakonec lokálního charakteru. Neřekla ti třeba jak se to projevuje? Jak se to chová to neodeslání, respektivě jde máčknout vložit a jen se nic neukáže, nebo to něco napíše nebo jak? Další věcí je prohlížeč, už předtím jsem ji psal aby zkusila explorer, případně stáhla operu a zkusila tu. Firefox ať případně zaktualizuje. Ať pořádně prohlídne tu obrazovku která nastane po odeslání- zvláště na chyby
Mě třeba před řekněme rokem, rokem a půl taky blblo vkládání nebo zobrazovaní odpovědí, ale bylo to jen u IE6 a ne že by se nevložil,ale on se jenom neukázal, z jiného prohlížeče to byla pohoda
U exploreru to nejde také.Když dám vložit a kliknu, normálně to skočí na začátek otázek co jsou v poradte.Tedy na stranu 1.
Mavericku, jednak tě zdravím a jenom napíši svoji zkušenost s poradnou JNP. Napíši odpověď, normálně dám odeslat a udělá mi to stejně, jako Papene - skočí na začátek a můj komentář se nezobrazí. Jenže mi to udělalo jen asi 2x, tak jsem myslela, že je chyba u mne. Prošla jsem všechna možná i nemožná nastavení, vyčistila PC...
Potom se začaly množit stížnosti i od ostatních uživatelů - měli stejný problém. Nedělá to stále, jen u některých témat, programátor už to řeší a hledá chybu nějakou dobu a stále nemohou přijít na to, co to způsobuje.
Podle mne to není chyba v PC, dělalo by to jen u mne a ne u 10 dalších lidí, navíc pouříváme různé prohlížeče od IE až po Operu, máme různé OS a problém se začal objevovat náhle, bez jakékoliv změny v nastavení prohlížeče
pokud se to děje u 1% uživatelú na různých prohlížečích je chyba víceméně na straně uživatelů... nebo chyba fóra, které potřebuje pro provoz např javascript a dotyční jej mají vypnutý popř cookies apd. Ale opět je to chyba na straně uživatelů - ale programátor na to mohl myslet a ošetřit to.
Mám povolený javascript i cookies, několik let, co na dotyčném fóru moderuji tak problém nebyl a najednou se objeví? Ze dne na den máme všichni, kterým se to děje něco špatně nastavené, i když to do této chvíle fungovalo? Nastavení u ničeho jsem neměnila, používám stále stejný prohlížeč i několik málo doplňků, které mám, navíc se problém objeví jen občas a jen u některých témat. Nejsem zrovna v práci na PC začátečník a nejdřív jsem hledala chybu u sebe, i když jsem si nebyla vědomá ničeho, co bych měnila.
Nepomůže reinstal prohlížeče, nepomůže návrat bodem obnovení ani záloha z doby, kdy všechno bylo v pořádku.
Proto si nemyslím, že je to chyba na straně uživatele
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.