Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budou tríča na hubené holky? :-)

Od: moxa* odpovědí: 6 změna:

Eeeeee, ahoj admine, hrozně jsem se těšila až si budu moct objednat tričko, je objednané, ale jak jsem pochopila, tak asi červené M ještě dlouho nebude? :( Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Ženy to mají jednoduché.Když je jim tričko velké,vycpou si podprdu.Ale co my,dědkové,když nám narostlo panděro?To se pak v malém tričku moc šponuje.

JABRAKA

hodnocení

0x

původně k těm M velikostem chtěl admin posílat i rohlíky,*smich* ale vzhledem na rychlost pošty by už byly jen na strouhanku. Podle obrázku na tom nejsi tak špatně... A mnoho z těch, co už tričko nosí, muselo zase trochu zhubnout...*bezim*

Takže trpělivost, bude tričko i růže.

doplněno 15.05.10 10:52:

Jardo, tobě také?

hodnocení

0x

já už to psal několikrát, mám připraveno asi 40 triček ale ani jedno M, důvod: za rok jsem rozdal asi cca 5ks velikosti M, objednal jsem jich tedy 8 hned v prvnim kole. Při objednávání druhé várky jsem jich ještě měl 7, takže jsem žádné neobjednal. Pak najednou všichni chtěli M a to tak, že mi jich těch 5 schází... nejmenší objednávka je 30ks a nechce se mi zrovna mít 70 triček... čekám až jich trochu ubyde ;)

moxa*
hodnocení

Takže jak to tak vidím, tak to může být třeba za rok *plac* Nebo za dva.

A já byla tak natěšená *hi* Škoda *mala*

rok? to zas určitě ne :)

moxa*
hodnocení

No tak se podívej, kolik lidí má dle statistiky nárok na triko...většina už ho asi má nebo ho naopak nechce, takže za jak dlouho se asi rozdá 70 ks... *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]