Nejste přihlášen/a.
Eeeeee, ahoj admine, hrozně jsem se těšila až si budu moct objednat tričko, je objednané, ale jak jsem pochopila, tak asi červené M ještě dlouho nebude? Díky
původně k těm M velikostem chtěl admin posílat i rohlíky, ale vzhledem na rychlost pošty by už byly jen na strouhanku. Podle obrázku na tom nejsi tak špatně... A mnoho z těch, co už tričko nosí, muselo zase trochu zhubnout...
Takže trpělivost, bude tričko i růže.
doplněno 15.05.10 10:52:Jardo, tobě také?
já už to psal několikrát, mám připraveno asi 40 triček ale ani jedno M, důvod: za rok jsem rozdal asi cca 5ks velikosti M, objednal jsem jich tedy 8 hned v prvnim kole. Při objednávání druhé várky jsem jich ještě měl 7, takže jsem žádné neobjednal. Pak najednou všichni chtěli M a to tak, že mi jich těch 5 schází... nejmenší objednávka je 30ks a nechce se mi zrovna mít 70 triček... čekám až jich trochu ubyde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.