Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč zmizela moje otázka?

Od: biscuitgirl* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,

8.5. jsem položila dotaz, jestli má někdo zkušenost s nějakým dobrým a ne moc drahým kadeřnictvím v Brně. Dnes ráno tu otázka ještě byla (mezi stále nezodpovězenými), ale teď už není a ani jsem ji nenašla nikde jinde. Ani ve své rubrice "Moje otázky" či jak se přesně jmenuje. Chtěla jsem se admina zeptat, z jakého důvodu byla smazána!?

Děkuji za odpověď

výtka
Upozornění od sys spider 13. 05. 2010 13:10:45
Pro Admina jen doplnění, že jednalo patrně o tuto otázku:www.poradte.cz/nejen-pro-zeny/2019-kadernictvi-v-brne.html

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zikjasa*
hodnocení

0x

taky se mě to už stalo a to s malichernější otázkou.Ve Vašem případě to vidím na podprahovou reklemu nebo ne?

liliana1

Myslím,že se tu dějí věci které nejsou správné, plno otázek bylo smazáno a nebyl uveden důvod.*nevi* Někdy odepíši a vůbec se to nezobrazí.Nevím proč což je tady nějaká revize která určuje co zůstane zveřejněno a co ne?No asi se odpovědi nedočkám,ale třeba jsou i jiní na tom stejně. Prosím napište své zkušenosti.*modla*Děkuji. Doufám ,že to nebude smazáno.*nevi*

Zkus mluvit konkrétně. Moc otázek se tu nemaže a když tak k tomu je podstatný důvod. Většinou pokud otázku nenajdeš tak je přesunutá do správného tématu. Pokud něco napíš a nevidíš to tak si zaktualizuj stránku, vzhledem k tomu že třeba já se přihlašuji z několika prohlížečů a několika pc s různym připojení a problém jsem nezaznamenal tak bych na 98% hledal příčinu u tebe- tedy v prvé řadě si odstraň paměť prohlížeče (cache) pro explorer to je nástroje/moznosti internetu a odstranit historii procházení

docela mě udivuje kolik různých identit se skrývá za jedním PC a že zrovna všichni chodí na Poradte.cz. Holibicka, holubicka, julinka3, kyticka, kytka, kytky, liliana1, loiza, michala, nastan, pelinka, sokolnice, zadnice a všechno jedna rodina. Wow, neskutečná čilost.

Možná i proto má administrátor v poslední době více práce než kdy před tím a posuzuje otázky zrychleně..., což ho samožejmě nijak neomlouvá.

lidka*

Ano, souhlasím s tím, že se tu poslední dobou dějí věci, které nejsou správné. To mne skutečně mrzí. :( Ale abych to upřesnila. Já jsem registrována 543 dny a po celou dobu registrace mně postačil jediný nick: lidka. Je to i zároveň mé pravé křestní jméno. Nestydím se ani za své odpovědi a ani na názory, které občas napíši. Proto nemohu pochopit jednání naší kolegyně, která má jistě ostatním co říct a poradit, ale určité záležitosti řeší pod různými jmény. Podle mého názoru to není korektní a upřímně řečeno mne to hodně zklamalo. *sok* Žádnou revizi zde nikdo neprovádí. Pouze jsou zde ale určitá pravidla, která je třeba dodržovat, abchom si tuto bezvadnou poradnu zachovali na dobré úrovni! *placni*

lidus*
hodnocení

0x

JAZZ, Brno,Bystrc v obchodnim středisku Max

hodnocení

0x

jsou otázky, které jsou už od začátku odsouzeny k nezdaru. Když se vezme v úvahu návštěvnost Poradte.cz a potřeba přesnosti cílení na úzkou oblast a skupinu lidí není téměř šance na to, že někdo z dané oblasti konkrétní otázku navštíví. Je totiž především nutné nekoukat na celkovou návštěvnost, ale na počet těch, kteří odpovídají a kteří tuto otázku navštíví.

šance na odpověď na otázku: "kde si objednat hamburger" je poměrně dobrá. Za první se dá očekávat, že 20% z poradců má povědomí, kde se opravdu dá sehnat, polovina z nich ho možná i někdy ochutnala. Dalších 30% poradců je schopno najít odpověď někde na internetu.

šance na odpověď na otázku: "kde v Praze v Malešicích koupit vruty 35/4mm za 35kč/100ks", je ale mizivá. Není tu dost možná ani jeden poradce z konkrétní části Prahy a pokud je, není velká šance, že ho vruty zajímají, ani tuto odpověď nejde najít na internetu...

Nevím jestli jsem dostatečně vysvětlil proč se některé otázky bez odpovědi smažou dříve než za měsíc... většinou je moje zpoždění v procházení otázek o dost větší a tak smazání by si nikdo zřejmě ani nevšiml, ale tentokráte jsem čas dokázal dohnat více a dostal jsem se tuším na -5 dnů.

biscuitgirl*
hodnocení

Ok, to beru, ale otázka "Kadeřnictví v Brně" mi nepřijde tak konkrétní a speciální jako "kde v Praze v Malešicích koupit vruty 35/4mm za 35kč/100ks". Brno je druhé největší město v ČR a tak jsem předpokládala, že sem chodí z Brna lidí dost. A ke kadeřníkovi chodí snad každá žena. Tak jsem si myslela, že se najde někdo, kdo odpoví.

Myslela jsem si, že důvod smazání bude ten, že je dlouho bez odpovědi. Ale když jsem viděla, že nezodpovězené otázky podané před delší dobou než ta moje, tam stále jsou, přišla mi moje teorie mylná a chtěla jsem se zeptat, jaký je tedy důvod.

To Maverick : otázka Kadeřnictví v Brně tu opravdu není, protože není ani v odkazu Moje otázky.

binka*

Já spíš nechápu jinou věc. V pravidlech poraďte se píše v bodu Z6, že tazatelé nejsou hloupí, když si odpověď na otázku mohou najít jinde, ale z nějakého důvodu volí Poraďte a máme je RESPEKTOVAT!

Konkrétně u otázky Pettulis z 12.5.2010 -názvy všech planet naší sluneční soustavy. Proč si tedy může sys.strejc dovolit upozornění, že dnes to ví každý žák třetí třídy?! a konkrétní odpověď žádná...

To pravidlům neodporuje?! A nic se neděje...

papene*

binko i to se může stát.*palec*

tu otázku si nepamatuji přesně, ale je možné že jsem ustřelil... pokusím se toho vyvarovat :)

papene*

*nevi*Mohu se také zeptat proč mi nyní zmizel "test pro řidiče"?*nevi*

Ano. Když už chcete zveřejnit mnohonásobně přeposlaný e-mail, zbavte jej všech zbytečných symbolů, které zabírají polovinu textu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]